Paresss Merhaba 23gün önce düşük yaptım ve kanamam birince korunmasız ilişki yaşadım adetime bir hafta var gebelik testinde ikinci silik çizgiyi gördüm . İnternette beta hcg düşmediği için pozitif çıkar yazıyor sizin başınıza böyle bir durum geldi mi?
Buharaa Paresss arkadaşım düşük yaptı hic korunmadi hemen önündeki ay hamile kaldı. Iki ihtimalde var canım hamilede olabilirsin oncekinin etkisi de olabilir istersen adetinin gecikmesini bekle
Esrayusuf Paresss benim geldi hemde düşükten 45 gün sonra ben korundum ama adet olmayınca test yaptım normal testte erken gebelikte silik çıktı iki gğn sonra kadın Doğuma gittim Emin'im gebelik olamaz korunduk çünkü test yapıldı daha yeni düşüyordu hcg seviyem ve bir hafta sonra regl oldum hcg seviyem 4.58 çıkmıştı 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu
Adanur Paresss benimde adetime 11 gün varken ben erken gebelik testi yaptım dediğin gbi biri net biri silik çıktı kan tahlili yapmıştım beta hcg 49 a cıkmıstı ozaman adetime 11gün varken Suan 10 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Paresss Esrayusuf Ben pataloji sonucunu Pazartesi günü almaya gideceğim o zaman bana tekrar kan testi yapacaklar mı yada ben mi talep edeceğim.
Paresss Muallimehanim Aslında hiç beklemeğim anda ablamın kanseri teşhisi ameliyatı derken üzülen aileme bir teselli olmuştu. Düşük olunca ablamda eşimde ailemde çok üzüldü insan zaman geçmeden sabırsızca istiyor maalesef tabi tekrar kalmak ta kolay değil düşünmemek te gerekiyor.Kısmet diyelim Bu arada 8 yaşında bir oğlum var o çok istiyor ona allah yine verir dediğimde ohooo bir daha ne zaman olacak endişesi de var 🙂 Onlar için istiyorum
Esrayusuf Paresss sen talep et hcg yaptır sonuca göre iki gün sonra tekrarla düşerse gebe değilsin düşmezse gebesindir ayrıca kürtaj okduysan kürtaj sonrası mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi çok oluyor tıpkı hamile gibi
Paresss Esrala Benim 8 haftalıktı haftaya ve hcg yüksekliğine bağlı değişiyor sanırım sizin düşük kaç haftalıktı?
Crescent96 Arkadaşım düşük yaptı ve doktoru 7-10 gün arası testlerde pozitif çıkar yavaş yavaş düşmeye başlar demişti.
Paresss Esrala Evet zamana bırakmak ve rahat olmak gerekiyor ilk ayım olduğu için sabırsız davranıyorum belkide hayırlısı diyelim .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏
Paresss Adanur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben yeni düşük yaptığım. İçin beta hcg yüksek olabilirmiş😔bundan kaynaklı silik çıkmış olabilir
Aslisuvay Paresss bende dusuk yaptim 1 ay sonra test yaptim bende hormon degerlerim dusmemistir dedim cift cizgiyi gorunce ve biz korunmustuk nasil oldugunu bilmiyorum hastaneye gittim 6+2 haftalik hamile oldugumu ogrendim cok sukur 13+4 olduk