Cns_33 Kızlar adetim 2 gün gecikti dün test yaptim tek çizgi gördüm ama hala adet olmadım kasiklarm ve belim ağrıyor bide çok halsizim keşke hamile olsam😄
Zeyneppmuratt Cns_33 inşallah hamilesindir canım 💝💝size bişey sormak istiyorum gogusun etrafı kahverengilesmesi hamilelik belirtisi mi oluyor 😌
Birkucukumut Cns_33 canıl aslında biraz erken sabretmen gerek insallah hamilesındır rabbım gonlune gore versın
Elfffff @Musel ve Cns_33 inşallah hamileyizdir 🤲🏻 mutlaka haberleşelim 😍 doğumlarımız da aynı zamana denk gelir 😇
Cns_33 Elfffff evet kesinlikle haberleşelim bu ay olmasa da bir daha ki ay allahtan umut kesilmez 🙏eliff bugün testi haber et bize nolursa olsun
Elfffff Musel gerçekten içtenlikle söyliyim hiç önemli değil.. Sadece erkek bebekler daha ilgimi çekiyor 🤗 ya senin için?
clmmmmm Musel cidden bu soruyu sordunmu??🤔🤔 önce saglıklısını isteyin Elfffff önce saglıklıısnı dileyin rabbimdem ayrım yapmayın
Musel Cns_33 bende çarşıya çıkıcam eve dönerken test alıcam hala olmadım beklicem yarın sabah yapıcam testi
Elfffff Cns_33 verdim kan tahlilini inşallah hayırlı haberler alırım kızlar duanızı eksik etmeyin 🤲🏻 2 saate çıkacakmış heyecanla bekliyorum 😍
Musel Esrayusuf herkes birbirini bekliyo inşallah yumurtlama dönemimizde aynı olur tekrardan telaş haline gireriz diğer ay😂😂😂😂😂
Cns_33 Zeyneppmuratt sagol zeynep inşallah ben kan testi daha yapmadm ama çok belirti yok bende evet hamilelik belirtisi😊test yapsana
Musel clmmmmm evet bu soruyu sordum tabikide önce sağlıklısı ama herkesin içinde kız veya erkek isteği vardır sorumda bence saçma olan bi yön yok