Mutire dün sabah yaptırdım ben de şok oldum çünkü hamileliğimin başında 6 kilo verdim hala hamile kaldığım kilomdayım biliyo musun 58 kilo. bugun diyete başladım açlığımı ölçtüm şimdi tokluğu ölçeceğim. ananem teyzem şeker hastası vefat eden babannemde aynı şekilde genetikmiş ama şuan gebelik şekeri olabilirmiş dikkat edeceğim düser insallah. ama şöyle bi sıkıntı var ben tatlı sevmem çayı şekersiz içerim ekmek çok yemem yesemde beyaz değil tam bugday falan yerim. diyette 2 dilim ekmek yazıyor mesela ben bitanenin yarısını anca yedim. yediğim bi meyveydi bide kızartma tarzı şeyler.!yani benim işim daha zor diyet gibi besleniyorum zaten :/ inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder. bide şöyle bi olay olmuştu ramazanda ilk iki gün oruç tutmayı denedim yemekten sonra gözüm kararıyo ter basıyo bayılcak gibi oluyodum doktora söyledim iyiki daha kötü şeyler olmamış kesinlikle tutmayacaksın gizli şekerin olabilir demişti onun üstüne normal zamanda yemek yediğimde bile bayılcak gibi oldum 3-4 defa. eşimi çağırdım işten falan. doktor o yuzden bana şart koşmuştu şeker ölçtürmeyi hiçte şaşırmadı zaten çıkmasına