Mutire benim de şekerim 50 gr yapildi ilk yüksek çıktı 164 dü doktor yüksek dedi sınırı 140mış bu sefer 75lik yapcaz dedi 3 gun sonra giittm yaptık açlık 98 cikti bi saat sonra 156 cikti 2.saati 138 cikti bu degerlere bakarak normal dedi şekerin iki ay önce yaptrmştm ve doktorumun normal kontrollerinde ilgisiz davranşları yüzünden başka doktora gitmeye karar verdim gittgmde yaptgm butun testleri goturdm kagtlara baktığında ilk dediği şey senin şekerin varmış diyet yapıyomusun oldu tabi ben şok yok dedim iki ay boyuncada yedim tatlıyıda cok seviyorum yemekten cok karpuz kavun yiyodum iki ay boyunca ben bu şekerle her istedigimi yedim simdi diyet verdi şeker ölcum cihazi aldk 4 gun boyunca ölccem doktora götürcem çünkü yükseklerde allahdan bebegımin biseyi yok suyuda normaldi sadece göbek cevresi biraz buyuk dedi o da dikkat edersen düzelir dedi demem o ki allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın baştan en azından dikkat edersen hic bisey olmaz biraz uzun oldu ama k.bakma dün öğrendim şok oldum sinirliyim hallaa icimi burda döktüm