zeyzey12 Aslicrn benimkide gösteriyordu güya canım kliterosla karıştırıyorlar bazen 11 de belli olması imkansz gibi brşey doktorlar sadce tahminde bulunuyorlar 14 de artık oluşmaya başlıyor netleşmeye başlıyor cinsiyet oda doktrlar karıştıracagı için ilerki zamanda netleştiriyorlar
zeyzey12 azizeguneyy canım bana 17 e kadar erkek dediler hatta çıkıntıısı var kesin erkek dediler 17 de kız oldugunu ögrendim ve tandııgım bir çok insnaınki 6 ayda 8ayda hatta doğumda bile cinsiyetn farklı oldgunu söyledklerni gördüm
azizeguneyy zeyzey12 en iyisi bence detaylı ultrason ve renkli ultrason çok af edersin her şeyi gün gibi gözüküyordu ekranda 🙆🏼♀️🙆🏼♀️😆🙊🙊🙊
anne_ogretmen Aslicrn 11+4 de öğrendim erkek dedi doktorum 14+6 dayım 3 kontrol geçti 2 farklı doktor erkek dedi hayırlısı olsun sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun ins
Cigdem30 Aslicrn cNim o haftalarda hep erkek derler zaten degisir buyuk ihtmal ilerki haftalara tekrar baktir
azizeguneyy Aslicrn kasık ağrıları daha hiç bişey inşallah benim çektiğimi çekmezsin çok zor bi gün geçirmiştim
songulce 13+6’da bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. Şu an 14+3’üm inşallah değişmemiştir ☺️ Gerçi kız olsa ne farkeder sağlıkla kucağıma aldıktan sonra evladımı ama işte bir defa söylenince insan alıştırıyor o fikire kendini 😄
azizeguneyy Aslicrn 23. haftada oldu korkma ama aynı ağrıları çekince sakın devlet hastanesine gitme özele git devlet seni perişan ediyor özele git hemen hallediyolar ağrı kesici yazıp seni melek gibi evine gönderiyorlar♥️