sevval55 EUEUEU benimde ultrasonda hersey normal ama kanda 1:64 doktorum oldukca yuksek dedi ama yaptıramıyorum nifty falan tek tesellim dualarım
sise sevval55 sizinle çok benziyor durumumuz inşallah bir şey çıkmaz.ben yaptırdıktan sonra niye yaptırdım ki sanki diye de düşündüm. gönlünüzü ferah tutun
Alessia sise insan yasayınca ogrenıyor cok haklısın bende 37 o sebepten dırek onu yaptırdım benım ki felaket cıkardı herhalde
sise EUEUEU 1.30 ense idi benim , yaşım ve kan değerlerim riski yükseltmişti.Doktor sizin için düşük görünebilir bizim için yüksek ihtimal demiş eşime benim düşük tehlikem kanamam olduğu için gidememiştim
sise EUEUEU inşallah bir şey çıkmaz .testi yaptırmak için görüştüğümde ense kalınlığı en etkili faktör yüksek ihtimal iyi sonuç çıkar demişlerdi
sevval55 sise valla zayıfladım biliyo musunuz yemek yiyemiyorum dusunmekten. Rabbim saglıklı versin insallah🙏🏻
diamond2635 sise çok sevindim sizin adınıza ben de üç gün önce nifty yaptırdım.Benim kan testim yapılmadı iki doktora gittim ,ense kalınlığı 3,5 tu.Ama kalbinde veya burnunda her hangi bir sorun yoktu.Her adımda dua ederek sonucu bekliyorum🙏🏻
Dilekk123 sise amin inşallah temiz çıkmasına sevindim. Bende test yaptırdım sonuç bekliyorum tam olarak kaç günde öğrendiniz sonucu?
sise Dilekk123 Harmony test yaptırdım 10 ile 14 gün arasında çıkar dediler 10. gün çıktı.İnşallah güzel sonuçları çıkar sizin de evlatlarından güzel haberler duymayı bekleyen herkesin de
Dilekk123 sise aminn inşallah tek duam o rabbim herkesin beklentilerini hayırla istediği gibi sonuçlandırsın. Zor süreçler. 10 iş günü mü hafta sonu dahil 10 gün mü çok soru sordum ama