Mamak sise benimde 2li testim riskli cikmisi ense kalinligi 1.1 di. Nifty yaptim dusuk risk cikti. Genelde gercekten bi sorun varsa ense kalinligi cok daha yuksek cikiyor. Ben birsey oldugunu dusunmuyorum canim icini ferah tut
sevval55 sise canım sonucların cıktı mı? Doktor riskin için düşük mü dedi bana yüksek risk dedi ultrasonum iyi ama kanda risk cıktı bende dna testi yaptırıcam
Yesimeliz Ben ankara genoks firmasina nifty yaptirdim ucret 2500. Kafam cok rahatladi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Leslie Oldukça yüksek riskli gelmiş taramanız 😔 yaşınız kaç? ben nifty yaptırdım yaşımdan dolayı yüksek risklerle sinirlerim bozulmasın diye. Fulya acıbademde 2400 tl ödemiştim. Oldukça yaygın be güvenilir bir test olduğu soyleniyor. Bu testler %99 doğru sonuç veriyor. Umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏼
sevval55 Zzynpp canım ne yaptın banada testi önerdiler riskim size yakın ama yaptrmayı dusunmuyorum kesin tanı degil bir ihtimalmis cunku😞
Zzynpp sevval55 perinatoloji bölümüne gittin mi canım ? Perinatoloji gittiğim de bir sıkıntı görmedi test için de yaptırmak isterseniz yaptırın dedi eşim yaptırmasak sen düşünür durursun yaptırsamıydık diye dedi o yüzden bende testi yaptırdım daha yeni 10 günde sonuçlanıyor dediler 😔
Ozgu Kızlar veracity kesin net sonuç veriyormuş. Benim de riskli gebelikti kanamam olduğu icin ve ikili testten en küçük bir sıkntı olsa kesinnkle onu yaptıracaktım çok şükür bir sorun çıkmadı ama icinizi rahat tutun ikili test en küçük bir olasılığı bile degerlendiriyormuş bu asla kesin sonuç degil ve uzerine yaptirilabilecek bir cok test varmis
sevval55 Zzynpp gitmedim kendim gidebilşyo muyum sevk mi edilmem gerek cunku doktorum illa nifty testi diyor ama cok pahalı😞
Zzynpp sevval55 doktorum bana bir doktor söyledi yönlendirdi bende oraya gittim kendin de gidebilirsin tabi İstanbul’da gittim ben çok da memnun kaldım doktordan
sise benim yaptırdığım test sonucu geldi çok şükür iyi çıktı.Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin
Alessia sise cok sükur cok sevındım adınıza ben asla ıkılı yaptırmadım doktorumda asla yaptırma dedı olasılık testı ınsanı strese sokmaktan baska bırsey yapmıyor nifty testı yaptırmıstım bende 10 haftalıkken cınsıyetınıde o sekılde ogrenmıstım
EUEUEU sise ay çok sevndm benmde riskliydi ensesi normal ama 1/140 dı kan değerimdeki risk ben hiçbişe yaptırmadım. İnşallah bizimkimdede bir sıkıntı çıkmaz
diamond2635 sise çok sevindim sizin adınıza ben de üç gün önce nifty yaptırdım.Benim kan testim yapılmadı iki doktora gittim ,ense kalınlığı 3,5 tu.Ama kalbinde veya burnunda her hangi bir sorun yoktu.Her adımda dua ederek sonucu bekliyorum🙏🏻
Dilekk123 sise amin inşallah temiz çıkmasına sevindim. Bende test yaptırdım sonuç bekliyorum tam olarak kaç günde öğrendiniz sonucu?
sise Alessia şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım yaşım zaten 34 risk grubundayım . şükürler olsun güzel haberler almayı nasip etti Allahım
sise EUEUEU 1.30 ense idi benim , yaşım ve kan değerlerim riski yükseltmişti.Doktor sizin için düşük görünebilir bizim için yüksek ihtimal demiş eşime benim düşük tehlikem kanamam olduğu için gidememiştim
sevval55 EUEUEU benimde ultrasonda hersey normal ama kanda 1:64 doktorum oldukca yuksek dedi ama yaptıramıyorum nifty falan tek tesellim dualarım
sise EUEUEU inşallah bir şey çıkmaz .testi yaptırmak için görüştüğümde ense kalınlığı en etkili faktör yüksek ihtimal iyi sonuç çıkar demişlerdi
Alessia sise insan yasayınca ogrenıyor cok haklısın bende 37 o sebepten dırek onu yaptırdım benım ki felaket cıkardı herhalde