elfemrhbbs Fatmautku hafif acıdı cok kasmadım ama suyum geldi yatışım verildi 🙈🙈😂😂 şoktaymmm dua edin kızlar 1 cm acılmam var
Melleeeek elfemrhbbs korkulacak hiçbir şey Yok ve İnan hiç acımıyor 1 hafta önce yaptılar bana ne acı hissettim ne de başka bi şey. Kanama lekelenme falan da olmadı
Elif_elif elfemrhbbs ben 28den beri oluyorum hiç kasmadım kendimi biri 4 parmak demişte 2 parmağıyla baktılar hep acımıyor yani 😊34 haftayım bu arada
Fatmautku elfemrhbbs aaaaa gerçektenmi canım muayeneden sonramı geldi suyun Rabbim yardımcın olsun sağlıklıca al kucağına inşallah çok merak ettim ara ara bilgi verirmisin?
elfemrhbbs Fatmautku aynen vallahi doktorda bende şok😂 tam daha yakında bisey yok vakit var derken suyum geldi hala geliyor yatışım verildi😶
Fatmautku elfemrhbbs 😀kuzum çok şükürki erken doğum sayılmaz artık beklenen birşey Rabbim bir avazda kurtarsın yarına falan doğumun gerçekleşir herhalde
elfemrhbbs Fatmautku yatıyorum agrılarım basladıı sıklaştı ama sabah 7de suni vercek acılmam olmazsa hala 1 cm😞