Busraa32 DeryaKuzusu bende heyner beşik aldım beyaz lake Kargo da şuan gelicek en geç hafta sonuna kurarım parçalarında hata var mı diye o zaman haber veririm canım
smyr35 DeryaKuzusu heyner beşik aldık bizde doğal ahşap olanını. Parça eksiği falan çıkmadı ve eşim kolayca kurdu umarım kullanınca da memnun kalırız
AYsegulusal DeryaKuzusu tek eskigi o cnm tekerlek 629 Ä aldım hepsi buradadan üç.kademeli sallanıp stoplanıyor boyasız vernik siz tercih ettim ben doğal ahşap gördüğün her şey fiyata dahil
Bebekannesi35 DeryaKuzusu merhaba heyner beşiği kurduk parça eksiği yoktu. Kullanışı da güzel kullanmaya başladık bilginiz olsun
Burcu16 Mervebekir meşeden park beşik aldım sonsuz kademeli kullanışlı bakalım Sunta olanlarını tercih etmeyin derim ebebektekiler falan hep sunta adam kendi açıklamıştı https://imgyukle.com/i/oKQ8do foto eski şuan yatak odasında öneririm ama fazla yer kaplıyor
Serapozdemir Sedahatun henüz kullanmadım ama yatak ve korkuluklar, yorgan kullanılabilir ama çok aşırı kaliteli değil. Ben makinede yıkadım ütüledim bişey olmadı iç elyaflarına.
Elifffatih Mervebekir ahşap alıpta memnun olan görmedim. Benim oğlum şimdi anneyanı yatakta yatıyor büyüyünce park yatak