Slmzhnm TazecikAnne22 cıbınlık ve yatak ortusu takımı dahıl 765 e aldım ama sanırm suan bıraz daha arttı fıyatı
Duuyguum Slmzhnm karar vermek zor işte seçenek çok fazla çünkü malzemesi nasıl peki canım çubukları Sağlammı
Slmzhnm Duuyguum saglam ya hatta ben burada magazalarıda gezmıstım bu tarz besıklere bakmak ıcın onlardan daha saglam geldi gozume ya onlar teshır urunu dıye oyleydı bılemıyorum ama ben begendım
deletedmom832 Mervebekir ikisindende almadım her odaya taşıyabileceğim sallanan beşiklerden aldım 2-3 yaşına kadar kullanabileceğim rahat hafif arkadaslarım önerdi banada çok memnunlar inşallah bizde memnun kalırız 🙏🏻 Sonrada zaten odasında yatar 🐣
PembeKoala MrsG bilmiyorum ki sadece sert tahtadan olduğu için zarar veriyor çarptığında içinde oynarken falan dedi kaynanasının evinede park yatak almışlar ondan çok memnunlarmış rahat rahat girip çıkıyormuş bide istediğin yere taşınabiliyor banada o daha kullanışlı gelmişti o yüzden
DeryaKuzusu Merhaba hanımlar acaba aramızda olan var mıdır hala? Bu beşikleri alıp kullandınız bizlere de önerir msiiniz? Avantaj ya da dezavantajları nedir? Baby plus lüx park yatak düşünüyorum ama 🤔 heyner ahşap beşikle arasında kaldım
Bebekannesi35 DeryaKuzusu biz heybet beşik aldık çok da güzel paketlenip geldi ama ama henüz kurulumunu yapmadık 2 hafta içinde kurarız Bilgi veririm
Bebekannesi35 DeryaKuzusu biz heybet beşik aldık çok da güzel paketlenip geldi ama ama henüz kurulumunu yapmadık 2 hafta içinde kurarız Bilgi veririm
Busraa32 DeryaKuzusu bende heyner beşik aldım beyaz lake Kargo da şuan gelicek en geç hafta sonuna kurarım parçalarında hata var mı diye o zaman haber veririm canım
smyr35 DeryaKuzusu heyner beşik aldık bizde doğal ahşap olanını. Parça eksiği falan çıkmadı ve eşim kolayca kurdu umarım kullanınca da memnun kalırız