Tugba12345 CicekGirayBysl 31.hftda bebegn kac kiloydu htrliyomsn canm yarn kontrolum varda ondan soryrm
CicekGirayBysl Tugba12345 31 haftalık 1800 gr 34 hafta 2807 gram 36 olacağız yarin haftada 100-200 gram alır demişti doktor
NihanMine Tugba12345 ben de 1 ayda aldım işte 3. Aya kadar gr bile almamıştım şimdiden 2 kilo almışım nasıl gider artık bilmiyorum 😂 bebişkom daha 151 gr ona yaramış ama doktor öyle dedi de ben çok almasam iyi olur çünkü basen bölgem çok müsait buna 😂 Allah’tan boyum 173 de kurtarıyorum
Demirleblebi Tugba12345 kilo alımınız normal niye endişe ettiniz. İlk 6 ay sonuna kadar normal kiloda hamile kalanlar için ayda 1 kg alımı normal. Hatta mümkünse ilk 3 ay hiç kilo almaadan sağlıklı beslenmek öneriliyor
Tugba12345 Demirleblebi cevredekiler 30 dan sonra hizla kilo alcaksn fln diyolr da bnde tık yok acba bebegm aliyomudr bu yuzden endiselendim canm bebek aliyosa sorn degil tabi
nilaylaylaylay Ayda mıııııı ? Şu an için haftada yarım kilom garanti. 54 ile hamile kaldım. 23+1 de 61 kiloyum şu an. Ben çok hızlı alıyorum 😔
nilaylaylaylay Ayda mıııııı ? Şu an için haftada yarım kilom garanti. 54 ile hamile kaldım. 23+1 de 61 kiloyum şu an. Ben çok hızlı alıyorum 😔
sevmeh Tugba12345 ben ilk 5 ay çok kilo aldım 10 kilo yani 🙈 ama iki aydır aynı kilomdayım nerdeyse 1 2 kilo almışım bende anlamadım canım yaz geldi ona bağlıyorum ben iştahım azaldı biraz da bakalım son aylar ne kadar olurum şuan 29+1 im
meva_ Tugba12345 canım sen kilo almasan da bebişin alır zaten senin de kilon normal sen saglıklı beslen kilo almamanda çok önemli olmaz kafana takma 🙂
honey Efsoo yediklerinize dikkat ediyor musunuz peki ? Bende 34 haftalığım ve şu an da 17,5 kilo almışım, acaba böyle almaya devam edecek miyim, ben almadan bebek kilo alır mı diye geçiriyordum aklımdan bende, örnek olarak siz varmışsınız :)
honey Efsoo yani çok ödem var diyemem, tabi ayaklarımda az şiş var ama çok değil. Bende her zaman edemesemde biraz dikkat etmeye çalışıyorum :)
Badevehande 56 ile hamile kaldım 20.haftaya kadar 64 kiloya çıktım baya almışsın dedi doktor şeker yüklemesi yapacakmış ailede de olunca😒
espalp Tugba12345 29 haftada 5 kilo ile gidiyorum. Biz almayalım bebişler kilo alsın yeter 🙏🏻 Ben kilolu hamile kaldığım için kilo almadığımda doktorum sürekli aferin diyor 😂😂
Gizem1118 Hamile kaldığım da 72 idim, 69 a düştüm ilk 3 ay. Şu an 30+3 haftamdayımmmm 77,5 kiloyum☺️☺️