Tugba12345 En son 27.haftamda kontrolmde tartldm 61 olmustm smdi 31.haftama girdm tartildm 61.9 kg aç karnina tartildm ama.bna az geldi doktor kontrolm yarin ins bebis almistr kilo .bu arada 55 kilo ile hamile kaldm
Ozican Tugba12345 ben 49la hamile kaldım 18+3 oldum dün tartıldım 52 kilo.Doktor çok iyi dedi 😬 Ama ben öyle bir yiyorum ki herhalde doğuma kadar 100 kilo olurum 😬😬
Ozgehasan Tugba12345 ben 6ayima kadar her ay 1 kilo alıyordum ama şimdi 7ay14 günlük olduk 2kilo almisim canm
Ftmemne Tugba12345 ben 17. Haftada hiç kilo almamıştım. 22 de gittim ki 3 kilo almışım 😂 bebeğin kilosu tam kıvamında 461 gr 😂 merak etmeyin depolarımızdan besleniyor bebişler
Efsoo Tugba12345 4 aya kadar aya 2.kilo almisdim.sonra 2 haftaya 1 kilo aldim.28 haftaliga kadar toplam 18 kilo almistim.33cu haftada tartildim kilom dusmustu 3 kilom gitmisdi yani son 5 haftda 1 qram bile almamistim.ama bebeyim kilo almisti ben yok.simdi kulo hala sabit kaloyor ama bebek kilosunu aliyor
Tugba12345 Ozgehasan benmki az biraz canm cok da yiyorm ama bebege gittyse sorun yok tabi de sorcam doktra yarn
Ozgehasan Tugba12345 bencede en iyisi doktor unuza sormak canm benim doktorum balık et yoğurt tuketmemi söylemişti sağlıklı olsunlar da kilo o kadar da önemli değil bence 😊
Tugba12345 Ftmemne son haftalr cok aliniyo kilo diyolar ya ondan sasırdm az geldi bebegm 27.haftada 1 kilo 114 gramdı insallah o almstir da ozman sorun etmicm baklm
honey Efsoo yediklerinize dikkat ediyor musunuz peki ? Bende 34 haftalığım ve şu an da 17,5 kilo almışım, acaba böyle almaya devam edecek miyim, ben almadan bebek kilo alır mı diye geçiriyordum aklımdan bende, örnek olarak siz varmışsınız :)
Ruyaninprensi 33 haftalık gebeyim 23 kilo aldim 49 ile hamile kalmıştım 😔şeker flanda yok ama çok yiyorum malesef
Tugba12345 NihanMine ben 17.haftama kadr kilo almamistm ayni kilomdydm ondan sonra almaya basladm her ay 1 kilo aliyodm doktorm da iyi diyodu ama bu haftalr artik en cok kilo alinan zmanmis ve bn yine 1 kilo almsm en azndan 2 kilo fln bekliyodm kilo sorun degil de bebek de almadysa benle birlkte o kötü olur
Tugba12345 Ozgehasan ayran yogurt baya yiyorm et tavuk flnda tuketyrm balik yagi hapi da kullanyrom hatta sorucam doktorma baklm insllh normaldr 😔
NihanMine Tugba12345 ben de 1 ayda aldım işte 3. Aya kadar gr bile almamıştım şimdiden 2 kilo almışım nasıl gider artık bilmiyorum 😂 bebişkom daha 151 gr ona yaramış ama doktor öyle dedi de ben çok almasam iyi olur çünkü basen bölgem çok müsait buna 😂 Allah’tan boyum 173 de kurtarıyorum
Sedayt 3 haftada 3 kilo aldığım bile oldu ama şimdi fazla almıyorum 37. Haftadayım toplamda 11 kilo aldım ☺️
CicekGirayBysl Tugba12345 55le kaldım hamile 35+6 yım 73 kiloyum 11-16 arası normal kilo alımı üstü biraz fazla ama kafama takmıyorum Doğumdan sonra zaten çoğu gidecek
Tugba12345 CicekGirayBysl 31.hftda bebegn kac kiloydu htrliyomsn canm yarn kontrolum varda ondan soryrm