36 haftalık hamileyim 2600 gram bebeimin kilosu dün muayene oldugumda 3 cm ölçüldü afi ve ben kilosunuda az buldum böyle bisey basına gelip erken dogum yapan varmı kızlar doktorumun ilgisizliğine ugradım hic sey soylemedi ilgilenmedi özel hastaneyemi gitsem?

Fatmaklc66 bence özele git kilosuda az degil bence her bebek tosun gibi dogucak diye bisey yok 😊 suyu icin bisey diyemicem:(

Fatmaklc66
      canım benimde suyum az 32 haftadan beri uğraşıyorum haftaları atlatmaya 37 yada 38 alcak benide suan 35 haftalık oldum sabah akşam havuc suyu içiyorum onun dengeye tuttuguna inanıyorum sende iç inşllah zamanında doğururuz 🤲🏻🤲🏻

Fatmaklc66 36 da Doğum yaptım suyum sızıyodu azalmıştı 2600 doğdu, başka bi doktora da görün canım

Sinem21 bi problem yasadınmı canım saglık konusunda sendede bebegindede bide sezeryanla aldılar dimi

dygualmila inşallah canım benim suyum cok cok az ve korkmamam elimde degil 😞😞 suan özele geldim muayene olucam

Fatmaklc66 1.5 cm açılmam vardı son 10 gün sürekli sancım vardı hastanede yattım çıktım falan artık su azalınca suni sancı aldım baya bi süre sancı çektim ama 3 cm’den ileri gitmedi açılma su da az olduğu için sezeryana aldılar hemen, 2700 demişti kilosuna muayene ederken 2600 doğdu 4 saat kadar gözetim altında tuttular sonra verdiler yanına şükür bi sorun yaşamadım 🥰🥰

Burda birde karın çevresinin gelişmediğini öğrendim daha neler diyecekler diye bekliyorum suyu az ve gelişim de geri dendi nstm bakıldı perinatoloğa yonlendirdiler dua edin kızlar bebegımı saglıkla alayım kucagıma

Fatmaklc66 sabah akşam havuö suyu iç ve bol su tüket. Ben öyle öyle 38’e kadar dayandım. Ama kritik bir konu ben sürekli kontole gidiyordum bence tedbir amaçlı başka bir doktora görün. Birde günde 20 defadan az hareket ederse gel demişti doktorum ben sürekli acillerdeydim. En son kontrolde suyum bitince direkt aldılar doğuma

saka36 canım perinatolog dayanabilir derse 37 beklicez kontrollerle ama hayır aksini soylerse erken dogum mecbur denildi bana yarın sabah perinatolog randevum var guzel bisey duymak istiyorum

Fatmaklc66 makinadan makinaya fark ediyo canım üzülme sıkı kontrolle nerdeyse 1 ay dayandım ama hareketlerini falan çok iyi takip et en önemlisi o

Fatmaklc66 sakın havuc suyunu ıcme haftada 1 den fazla benım doktorum aynı zamanda perinatolog a vıtamını oldugunu ıcın havuc bebekte toksık etsı yaratıyormus cok tehlıkelı bır durum dedı bol bol su ıcın .. Bebegın bobreklerınde ınsallah sorun yoktur cunku ıdrar cıkısı az olan fetuslarda su azlıgı oluyormus gorumcemın oyle oldu ama bebek saglıklı bır ameliyat gecırdı ıyı cok sukur gecmıs olsun

Canım benim suyumda azalmıştı 34 haftamda erken Doğum olucaktı 36 da erken sayılmıyor ama deveci armut var biliyormusun büyük bir armut kışları olur en çok genelde ben genelde hep onu yedim suyum 3 cm yükseldi