Kubuuu1 Kalcamdaki ağrılardan dolayı kalsiyum magnezyum tablet kullanıyorum ama sanırım evde kullandığım terlik de ağrıyı tetikliyor illa ki ayakta yaptığım işler oluyor. Hamileyken giydiginiz rahat ettiğiniz terlikler var mı ona göre deneyeyim bakayım 😊
Naz60 Kubuuu1 Ortapedik ve ayağınızdan 1 numara büyük olması yeterli bence düz terlikler rahatsız ediyor
DuyguDuman Kubuuu1 canım crocs markasının parmak arası terliği var, ben sürekli onu kullanıyorum hem de kaymıyor falan internetten bak istersen
Kubuuu1 Naz60 ayağım zaten 40 numara 😂😂 aslında kullandığım terlik de ortopedik ama yine de iyi gelmiyor demek ki boyum da uzun ayakta kalmak zaten hep belimi agritirdi şimdi hamilelikte daha da arttı kalcamdan bacağa vuruyor
Watermelon Birkenstock terlikle çok rahat ettim. Gebelikte parmak arası olanları değil de bantlı olanları tavsiye ederim.
Nur___ Kubuuu1 crocs markaya benzer aynı rahatlıkta daha uygun coquie marka aldım her yerde onu giyiyorum ki ayak. Ağrılarından çok şikayetim vardı 🌼
Ipek34 Tubabulat2018 ben de onu almadım süslü havludan olanlardan almak istemiyorum kaymayan ortopedik bisey almak istiyorum ama sık da olmasını istiyorum 🙈
Kubuuu1 iremguerbuez evde giyicem zaten iş yerinde rahat ayakkabı giyiyorum onlara da bakarım teşekkür ederim 😊
Tubabulat2018 Ipek34 aynen ya rahat olucak bide agustos ayinda olacagi icin acik terlik alayim diyorum.
Zhrerzlp Kubuuu1 birkenstock kesinlikle alın derim biraz pahalı ama inanın değiyor hiç yokmuş gibi rahat.