Tazecikannecik 2buçuk haftalıkken kan testi ile öğrendim.adetime 2 hafta vardı. Betahcg 8 çıktı. 3. haftanın içinde tekrar kan verdim 90 çıktı onda da. Şimdi de 8 haftanın içindeyim. Erken öğrenmek iyi olmuyor ama zaman geçmiyor 😊
Melek20 Linaveannesi yedek olsaymış keşke insan bekleyemiyor ben 4 tane almıştım yapması çok zevkli ya😊💕İnşaAllah güzel Haberler verirsiniz
Esramese Tazecikannecik ben test yaptm cikti 1hafta snraya randevu aldm gittim 3haftalik dedi hatta keseyi gördük kisiye gore birazda
Nez122 Bende 3 haftalık Ken öğrendim baktım adtim gecikti hemn gidip test çubuğu aldım hiç birşey anlamadım ve ayrı yeten iki tane daha aldım ve hemen gidip kan verdim 3 haftalık olduğunu söylediler
Tazecikannecik Melek20 bende çıkmadı yaa çıksaydı hatıra olarak saklayacaktım kaç tane test yaptım çıkmadı 😂
Deletedmom2224 Linaveannesi adet günümde yatırmıştım 4 haftalık olması gerekiyordu ama ilk bebeğim gibi geç döllenme olmuş yani 3 haftalık öğrenmiş oldum 😊
Esramese Linaveannesi tam 3 haftaliktm keseyi gorduk hatta 5 haftalikkende farkli doktora gttim sasrmisti kesenin büyüklüğüne
Melek20 Tazecikannecik demek ki herkeste farklı sayenizde öğrenmiş oldum bende 2 tane yapmıştım saklıyorum yinede hamileyken yapın anı kalsın ama tabikide siz bilirsiniz😊💕
azizeguneyy Linaveannesi bende 3 haftalıkken öğrendim eczanede kesin sonuç veren 30 TL testler var onlardan almıştım o net gösteriyor