ozgeyigit Merveykaya ben de dogurucam, agrılarım 1 saatten 40 dk düştü. Evde çekiyorum. 😑😞 allah sana kolaylık versin
biranneadayii Merveykaya açklk yada su gelmesii için me yaptnn canımm evde uyguladğınn birşey varmıı? Nişan gelmesi için mesela?
Bahardf Allah hayırlısı ve sağlık sıhhat le kavustursn melegine darısı başıma inşallah 40 + 2 olduk bizde ama tık yok hayırlısı ile bende kurtulurum
Nezahatozen allah herkes başladı doğurmaya korkuyorum bize de geldi sıra artık hayırlı doğumlar rabbim sağ-salim kavuştursun minnagimi 39+5iz
Merveykaya biranneadayii canım nişan için hiçbir şey yapmadım kendi geldi daha sonra suyumun gelmesi için de biraz hareket etmeye dikkat ettim sıcak duyla duş aldım o kadar
Merveykaya Suni sancıyla bekliyorum doğumu herkesede bol bol dua ediyorum🙏beklemek çok zor Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın🙏
neslihanuluumut Merveykaya kaç haftalıksın canım rabbim yardımcn olsun sağ salim kuzunu kucağına alırsn inşallah
Merveykaya Çok şükür ben doğurdum kızlar hikayemi en kısa samanda yazıcam herkese bol bol dua ettim 🙏🙏