Yusufayten Tuaa15 oy maşallah ben ev temizliğimi daha yapmadım çatı muayenesini merak ediyordum hangi haftada yapıyorlar bende 36 +2 günlük oldum bugün kontrolüm var yaparmı acaba bide sizin doktorunuz doğum yapacağın tarihi söyledimi acaba aynı günmü doğuracaz merak ettim 😂😂
Tuaa15 Yusufayten 37 de yapıcam dedi bana çatı için canm oda haftaya Cuma oluyor 37+4 de randevu verdi :) Doğum günü demedi daha ama büyük ihtimal sezeryan diyecek benek kilolu diyor her gitmem de ☺️ Senşn bebiş kaç kilo
Yusufayten OzgeDgnp amin amin inşallah ay bende çok merak ediyorum çokta heyecanlıyım nasıl bir şey doğuracam diye 😂😂acaba sadece benmi böyle düşünüyorum ilk gebeliğim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Gkhn71 Yusufayten yok cnm benim ilk hamileligim ikizdi sezeryan olmustum simdide o yüzden sezeryan olacam norma dogum yasak bana birde bebekken kalça cikigi gecirmisim o zaman doktor sakin normal doğum yapmasın ilerde kalça tekrar oynar demiş sağlık sorunumdan dolayida olamazdi normal dogum
Yusufayten Gkhn71 he sağlıklı sıhhatli olda boşver sezeryan normal doğummuş fark etmez çevremdekilerden bazıları sezeryan ol diyorlar da o yüzden merak ettim RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏
Gkhn71 Yusufayten âmin cnm inşallah cumlemizle.. senin tercihin normal yada sezeryan hangisini yapabilirsen sen karar ver arastir normal dogumla ilgili bilgim yok ama sezeryan konusunda merak ettiklerin olursa yardimci olmaya calisirim
Yusufayten Canselll İnan bende öyleyim çok heyecanlıyım ama sanki hiç doğurmayacakmışım gibide geliyor bana farklı duygular içerisindeyim anlamadım ❤️😂😂
Btl_zngn Yusufayten ne güzel ya benimde o günlerim gelir inşallah daha iki aylık yok benimki nasıl geçicek bu zaman bi önce kavuşmak istiyorum yavruma 😞
Yusufayten Tubabulat2018 bende daha temizlik falan yapmadım ama valizimi hazırladım her ihtimale karşı yoksa kocalarımıza kalsa benimki kim bilir gider ne hazırlar bana Allah bilir 😂😂eksikte olsa hazırladım yine bende bugün gidecem doktora en son gittiğimizde yüzünü göstermemişti bize nasıl bir tontiş olmuş çok merak ediyorum Allah yardımcımız olsun cnm benim 🥰🙏
Fatmaklc66 Yusufayten normalde 36ydım ama bebekte gerileme oldugunu farkettik bir iki hafta kontrollerle 37 haftada sezaryen olacağım hazırlıklarım tamam sadece evimi temizleyemiyorum temizlikci tutucagım önümğzdeki hafta
iremasanceylan Btl_zngn Ben de oyle diyordum burda 35 haftaliklari falan gorunce ayy ne sanslilar az kalmis diyordum ama goz acip kapayincaya kadar geciyorr 35+4um suan🤩🤗
iremasanceylan 35+4uz biz de bir minnos kiz bebek bekliyoruzz🤗Bebisin her seyi hazir ama ben daha kendime hic bir sey almadim lohusa geceligi falan bugun siparis vericem.Kalan kiyafetler de yikanip utulendikten sonra cantayi hazirlicam😊25inde kontrolumuz var cati muayenesi yapar mi acaba bebegim dondu mu merak ediyorum.Normal mi sezeryan mi bi kesinlesse🤦♀️🤗🤗
Yusufayten iremasanceylan ben aldım lohusa takımımı falan ama benimde bi yıkanması tek kaldı onun dışında ne gerekli acaba çamaşır falan alırım ama başka bir şeyde gerekiyor mu yok canım çatı muayenesi yapmaz bence bende yapar mı diyordum bugün gittim yapmadı 36+2 günlüğüm son haftalarda yapıyorlar sanırım 34 .cü haftada dönüyor zaten bebek inşallah dönmüştür sağlıcakla gelsinler kuzucuklar 🥰❤️
Yasminzuyka Merhabalar, cati muayenesini doktor onceden soyluyor mu bilen var mi. Benim de 33h oldu. Bekliyoruz hayirlisiyla bakalim.
Yusufayten Yasminzuyka canım benim bildiğim kadarıyla 37ci haftadan sonra yapıyorlar bazı doktorlarda son haftalarda yapıyor senin daha çok erken
Yusufayten Tuaa15 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim ben dün gittim2 kilo 800 gram dedi birşey demedi normal herhalde
iremasanceylan Yusufayten Depend veya lohusa pedi,emzirme sutyeni,gogus pedi,gogus kremi yara olmasin diye,ic camasiri bikac tane alirsiniz.Bunlar aklima geldi suan🤗Insallah donmustur normal dogum cok istiyorum bakalimm.Bebislerimiz saglikla gelsin insallah🌸🦋
Yasminzuyka Yusufayten 2 hafta sonra kontrolum var bu seferde yapmaz o zman doktor ama bi sonraki sefere sanirim yapar. Gun gectikce korkmaya basladim bende... :(
Yusufayten Premsesimvaar maşallah ya 😂😂biz daha yeni yeni hazırlanıyoruz en iyisini yapmışsın kuzum 🥰
Yusufayten Yasminzuyka yok gülüm korkma hiç sandığımız gibi olmuyor inan bazıları çok abartıyorlar normal alttan muayene olur gibi yapıyorlar