Simos44 Sibella86 normal vitamin için olanı değil de gramı yüksek olan sanırım enfeksiyon için olanlar var. Multivitaminse bahsettiğin onun içindeki kızılcık enfwksiyon için değil de başka şeylere iyi gelmesi için vitamini özü alınmış vs oluyor.
Simos44 Sibella86 elma sirkesi de mantara iyi geliyor enfeksiyon için de en azından WC de taharet suyuna biraz katarak kullanabilirsin ben kullanıyorum tekrarlamasın diye.
Mervemehr Gkhnm97 aksef adı. Benim aniden kusma ishal başlamştı acile gittik. İdrar yolu enfeksiyonu dedi bunu yazdı. Azcık bile gelse böyle bi baskı hissediyorum sanki çok uzun zamandır tuvaletimi tutmuş gibi.
Asena26 Gkhnm97 ben 3ay once olmustum gecen gun yine oldum ikisindede kullandim ama gunde 1tane aliyorum kasiklarimda apandisit gibi agri oluyor cunku
Simos44 Gkhnm97 benimde geçti çıkmasına rağmen hala devam ediyor aynen bazen de su gibi sık sık çamaşır değiştirip ütüleyip giyiyorum. İnşallah bir daha gelmez enfeksiyon:/ doktor o akıntıların ısrarla normal olduğunu söylüyor ama bakalım
Seda5892 Gkhnm97 bol bol su iç canım benimde başından beri enfeksiyonum var bugün kontrole gittim tekrar baktı doktor enfeksiyon geçmemiş başka ilaç vermeyeceğini söyledi 🙄 idrar kültürü de yaptır
Nesliiiiiiiii Benimde enfeksiyon var bugün doktorum piyeloseptyl die bi antibiyotik verdi kullanan vatmı bu ilacı acaba yarın başlıcam günde 3 defa şeklinde.
Symgmnr Azosilin ben de yan etki yaptı nefesimi falan kesiyordu. Cec verildi kullandım bugün telrar gittim geçmemiş yükselmiş şimdi başka bir antibiyotik ve üromisin verildi bir tane