Sugar_33 Zeynepzezeismiyle yasar insallah canim benim.Allah hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.
Zeynepzeze Sugar_33 Canımm çok teşekkür ederim. RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🌸
Sugar_33 _Kubraa53 ayy ne güzell.Bizde 3 tane var ömer asaf.Cok begeniyorum aslinda ama koymayaylardı iyiydi.Rabbim hayirli saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canım.
Sugar_33 Mervednr tipragida begendim.Ismiyle yasasin insallah.Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin canim.
Sugar_33 Meowduman aa hadi ya desene aynı gidiyoruz;)Ismini cok begendim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah.Detayli ultrason zamanimiz geldi sen yaptirdinmi canim?
Meowduman Sugar_33 amin canim hepimizin inşallah. Detaylı için Dr bana önceden randevu vermişti 30 temmuzda yaptiracagim canım 24. Haftanın içinde oluyorum o zaman
Dilru Sugar_33 20. Haftada yapalım demişti. Ama ben biraz erken gittim doktora. 18-19 gibiydi sanirim. O zaman yapti. Beynine kalbine bacaklarini kollarini falan gostermisti 🥰
Sugar_33 Annelik Meowduman evet canim 24 haftadan sonra yapilmiyor zaten.Istanbuldamisin peki hangi hastanede yaptiricaksin