Zehrayse_61 Niye kimse Ateş koymuyor 🤦🏻♀️ Hasan , Ali , Yusuf, Ateş isimlerini çok severim. Eşim sadece Ateş e sıcak baktı ama şimdi ondan da vazgeçti 😅 biz kızımla Ateş istiyoruz kardeşinin ismini 🤔
Ftmrt d190516 biz de göktürk koyduk çevremiz başta yadırgadı ama erkek olduğunu duyar duymaz karar vermiştik içimize çok sinmişti bizim 50 günlük olduk bile size de çok tuhaf isimmiş gibi davranan var mı hamileyken çok cankmı sıktılar ama şimdi alıştı herkes 🙄
Hurit Sugar_33 bizde oglumuzun ismini Bayezid koyacağız inşallah 😌 Onun doğrusu Beyazıt değil mi diyenler için hayır değil 😄 Beyazıt turkcelestirilmis halı.Beyazidi Bistami Hz gibi ömrünü ibadetle geciren biri olur inşallah,annesi bir gece ondan su istemiş ve suyu getirdiğinde annesinin uyuduğunu görünce gece boyunca elinde suyla beklemiş annesini uyandırmaya kiyamadigi için ve kalktığında icsin diye . Saygıya efendiliğe bakın ❤️
Ylmz8 Sugar_33 esim yilmaz kaan istiyor babasinin ismini koymak istiyor ama bana kalirsa daghan koymak istiyorum
Arendeniz Sugar_33 Aren deniz koyacaktım ama eşim areni hiç beğenmedi sadece Deniz de karar kıldık Deniz olacak🐳🙏