Beriii Sugar_33 eşim Ali diyor başka bişey demiyordu. Bende Deniz istiyorum sonra eşimden bir hamleyle Denizhan a karar verdik😊
Sugar_33 Beriii ahahah :)) Guldurdun valla canım.Aliden denizhana dondurebilmek buyuk başarı tebrik ediyorum seni.Guzelmis adıyla yaşar insallah♡
Sugar_33 EkimAnnesi1 oy maşallah kuzum.Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.Kuzenimin cocugunun ismi eymen çok begeniyorum aslinda ama malum kuzenimin cocugunun ismi oldugu icin koymam.Adıyla yaşasın insallah eymenimiz♡
espalp Sugar_33 Bizim oğlumuzun adı Alperen olacak kısmetse 💙 Alp veya Eren istiyordum eşim birleştirdi çok tatlı oldu😂💙
Sugar_33 espalp evet kuzum alperen çok guzelmis.Rabbim hayirlı bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.
Sugar_33 merve0128 modern isimlere gercekten bayiliyorum da bizimki pek sevmez.Ama doruk guzelmis begendim canim allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin.
eliff26 Sugar_33 ilk oğlumun ismi Miraç Efkan, ikinci oglumda yakında doğacak inşallah onun ismi de Batuhan olacak nasipse 💙
Sugar_33 eliff26 ayy ne guzell.Demek iki tane ogluşun oluyo.Batuhanlar cok uslu oluyolar genelde insallah seninkide oyle olur balım.
merve0128 Sugar_33 amin canım Allah herkesin bebeğini bağışlasın sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah
Sugar_33 Zeynepzezeismiyle yasar insallah canim benim.Allah hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.
Zeynepzeze Sugar_33 Canımm çok teşekkür ederim. RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🌸
Sugar_33 _Kubraa53 ayy ne güzell.Bizde 3 tane var ömer asaf.Cok begeniyorum aslinda ama koymayaylardı iyiydi.Rabbim hayirli saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canım.
Sugar_33 Mervednr tipragida begendim.Ismiyle yasasin insallah.Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin canim.