Lamelif Tambiranne ilkinde 38+5 de oldu spinal sezaryen. İkinci de 20 Ağustos gibi olacak daha gün almadık. 38+4 olacak o zaman
Seher86 Lamelif benimde aynı gün iki kızımı genel anestezi ile oldum bu sefer spinal olacağım çok korkuyorum hayırlısıyla doğurmak nasip olsun hepimize 😊😊
espalp Tambiranne ben 38+0’da istemeyi düşünüyorum. Daha çok var ama her gün her an bunları düşünüyorum😂
Depresif_polyanna Tambiranne bi sıkıntı olmazsa 38+3 te olacak.gerci ben 37 de olsun diye direttim bunalım geldiğinden.doktor kabul etmedi
sydtns Ayazipek tansiyonunuz sezeryan esnasında sorun yarattımı acaba ? Benimde tansiyonum yükseliyor 35+2 ye kadar geldim belki 37 yi görebilirsem o zaman alacaklar ama ameliyat esnasında sorun oluyormu kafama takılıyor
Ayazipek sydtns ben bir sorun yaşamadım çok şükür 🤲 kendinizi korkutmayın yeter ! O kadar güzel uyutuldum ki uyandığımda her şey bitmişti ☺️
Alleeeeeyyy Tambiranne bugün bende gittim yine vermedi tabi 🤷🏻♀️ 36 haftalık hamileyim Temmuz’un 29 ile 5 arası Ağustos dedi sadece 😢
Zehrarel Alleeeeeyyy normal mı sezeryan mı siz 😇bende 35+5im yakın tarihlerimiz ondan sordum bide uygulamada son gün ne zaman yazıyor sizde
Zhrerzlp Tambiranne Merhaba canım benim de planlı sezeryan kilo olarak önde gittiği için 25 temmuz gün verdi doktorumuz oda 38+6 haftalığa denk geliyor.
Nil_19 Tambiranne bana da 39+0 yapalım dedi. Tabi erken doğum riskimiz olmazsa. Benim bebekte kalp rahatsızlığı olduğu için ne kadar dursa kar dedi doktor. Genelde 38 den sonra alıyorlar diye biliyorum
mom_to_be ya bana 36+5 te vermez mi acaba çatı muayenesinden de kaçıcam zaten ama çok ta merak ediyorum acaba uygun muı diye😋