betul42 rahatca bi nefes almayi cok ozledim surekli idrara cikiyorum bikma derecesndeyim ilaçları atmiylrum bazen surekli aklimda acaba cocuguma bsey olurmu vs kola cips az yiyorum et tarzi seyleri tavuk mesela baya bi katki madde vardr diye yiyemiyorum cig gbi duruyo aman bi suru sey saglikli dgsunlarda agda ypmayi felan ozledim nbiliyim egilemiyorum pek
Zeynepemre Kizimveoglumm herşeye değer herşeye... çok yoruluyorsun çok uykusuz kalıyorsunuz bazen saatlerce onunla ilgilenmekten yemek yemeyi bırakın wc bile gidemiyorsunuz. Tam artık yeter kıvamına gelince size bir gülüyor bir bakıyor tamaaam bütün hepsini unutuyorsunuz.
Kizimveoglumm Zeynepemre her şey onlar için değil mi zaten onlar sağlıklı olsun rahat büyüsünler diye değil mi günlerce bile olsa uykusuz kalmaya razıyım 😍😍😍😍 yeterki kızım sağlıkla gelsin herkes kucağına sağ salim alsın yavrusunu 😊🙏🏻😍
Sayrkann Kizimveoglumm esimde yolda taklidimi yapiyor komik yuruyormusum🙂) en ozledigim sey yuz ustu uyumak ve kola icmek 🙂
Kizimveoglumm Sayrkann Gecen bana da güldü işte sonra beraber yine benim halime güldük 😂😂 Allah'ım yaaaaaa 😁😁😁 doğumdan somrada böyle gülelim inşallah rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin 😍😂
Burcuk zlemAtAcar benim gidecek başka yerim yoktu :/ eşimle Akşama kadar çağ ede oturduk bir ay kadar. Bi süre balkonda yedim . Bir süre evde bana kokan şeyleri bulup attım . Derken geçti gitti çok şükür 🤪
Sinemelik Burcuk Ya aynen almıyorum bu hafta bikaçtane attım ağzıma eşim yerken dayanamadım ama sonrada vicdan azabı 😔🙈 lays fırındayıda çok severim bende kendini sınırlayabilrsen al yada eşinle birlikte ye o sana sınır koysun bikaçtanecik 😄 doğumdan sonra hepsini yiyeceğiz Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsinde acısını çıkarıcaz 😄😊😇 büyük paket cipsler abur cuburlar fastfoodlar 😊
Burcuk Sinemelik eşim yok annem hayatta aldırmaz 😬🤪 iyiki de aldırmıyor karışmasa fena yerdim herhalde. Amaaan sütlü tatlı yapıp yiyelim en azından içinde süt var 🥛😅
Sinemelik Burcuk O zaman az daha dişimizi sıkacağız😊 en azından bebekler sayesinde sağlıklı yaşıyoruz 9 ay kadar iyi tarafından bakalım😅🤪 sütlü tatlı yapalım ama o da şekerli ben çok severim tatlıyı ama şeker çıkmasın diye onlarıda yemiyorum çikolata bile çok az yiyorum 😔 bu arada az önce aynaya bakınca bişeyi daha özledim saçımı boyatmayı beyazlarım almış başı halay çekiyorlar 🙈🤪😱😭
muhallebik Riskli hamilelik geçiriyorumm.. hep yatmak zorundayım.. En azından kısa da olsa yürüyüşler yapmak isterdimm.. onun dışında özlediklerim yüzüstü yatmak ah bir de sırt masajıı iyi olurduu 😍💆🏻♀️💆🏻♀️.. koşmak dans etmek, tuzlu şekerli ne varsa bol bol tüketmek, memleketime gitmek en son uçak bileti almıştım erken doğum riskimi öğrendim yandı gitti kaldım burda🤦🏻♀️ Arkadaşlarımla takılmak gezip alışveriş yapmak. Bir şeyleri yerinden oynatmak ya da almak için birilerine ihtiyaç duymamak.. ah bi de gece çişe kalkmadım diye habire sistit olmamak deliksiz gerine gerine uyumak 🙆🏻♀️🙆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️ daha biir sürü vardır.. resmen yaşlılık evreleri.. 🔅
Asli91 Kizimveoglumm bana doktorum çay kahve aşırıya kaçmadığın sürece içebilirsin dedi.Haftada 4-5 kere içiyorum 16 haftalığım.
Asli91 zlemAtAcar banada kokuyo o yüzden taşınıyorum 😂😂 3 aya yakındır annemdeyim.Arada kendime bile kokuyorum 🤔
zlemAtAcar Asli91 sonra geçiyor Can'ım. Benim şuan öyle bir sıkıntım kalmadı 🤗🤗🤗 kaçıncı haftadasın ?
gunaynur Kizimveoglumm kesinlikle yüz üstü uyumayı çok özledim. Ben ki yüz üstü yatmadan asla uyuyamayan bir insandım.
Aysenurtsr Ben cips yemeyi ozledim doya doya🙈 Onun disinda yememen gereken hicbirseyi canim cekmiyor 🙂 ne kola, sigara, sucuk, sosis vs hic istemiyor canim . Ama 3,4 gunde bir turk kahvesi iciyorum ben problem olmadigini biliyorum.
Esilacinar zlemAtAcar hamburgeri evde yapabilirsin ben yapıyorum çok da güzel oluyor dışarıdakilerden bile daha güzel 👍🏻
zlemAtAcar Esilacinar yok evde zaten yapıyorum. Ama burgerking hastası olarak bir kez bile olsa big king yemeyi isterdim 😞😞😞
Aysenurtsr zlemAtAcar ev malesef bana da kokuyor hala, disaridan iceriye girdigim anda lavaboya kosuyorum 😫
1987gokce zlemAtAcar nasipse doğum ağustosta olucak belki ramazan bayramında yazlığa gidebilirim çok sıkıcı oluyo çünkü istanbul yazın inşallah doktor izin verir banada 😊
zlemAtAcar 1987gokce inşallah Can'ım. Doktoruna danışırsın tamam derse tatil başlasın 🤗 Biz ağustosta kısmetse 4 aylık olacağız kızımla 😍 Bende onu denize götüreceğim. Şimdiden bikini mayo bakıyoruz eşimle 😂