Ozgehasan Sedayt yaa ortak beğendiğimiz olarak da bu var sadece çok isim konuştuk ama 😔 başka bulursak inşallah bakalım tavsiyeniz varsa alabilirim🙏😊
Sedayt Ozgehasan benim oğlum olsaydı kesinlikle eymen, duhan, emir asaf , Ömer asaf, tek ömer bunları düşünüyodum canım ben 😊
Ozgehasan Sedayt eymen i bizde konuştuk ben begendim ama eşim benden zor beğeniyor valla canm bidaha ikna etmeye çalışmalıyim😊💓 çok teşekkür ederim
Ozgehasan Sedayt eşim le ateş ismini de beğendik aslında ama hoca bi arkadaşım var onu onermiyorlar demişti canm
bebegimyolda_ Sedayt bize de yapabilir misiniz rica etsem 😊 Anne ismi Burcu Nur baba ismi Osman kızımızın ismini Zümra düşünüyoruz
Sedayt bebegimyolda_ Akıl 4 fikir 9 canım ama akıl ile fikirin arasında fazla fark olmaması gerekiyor ama güzel yani ☺️☺️👍
Sedayt Ozgehasan Canım şöyle bi örnek vereyim benim kuzenlerim aşırı başarılı onlara yaptım çok iyi çıktı erkek kardeşim başarısız 2 defa sınıfta kaldı ona yaptım resmen 1 2 çıktı hep etkisi olduğunu düşünüyorum yani ☺️
Ozgehasan Sedayt tamam canm çok saol yeni isim bulursak mutlaka sana yazicam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun😊