Asilalaz Sedayt cok sagol canım tam ısım bellı degıl ama 3 ısım var murat bahar asrın ,ılgaz bıde ege koymak ıstıyoruz ıkı ısım olcak ama hangısı olsun ılgazın yanına karar veremıyoruz
Deletedmom0042 Sedayt aradaki farka bakamyacakmıydık 😊 9ile 1 arasında çok fark varya :) anlamadım heralde nasıl bakıldığını :)
Asilalaz Sedayt hımm ıkısıde olmuyor yanı kuzum .ne dusunsekkı ya .bıdaha desek bakar mısın 🥰 asrın murat bahar .berke murat bahar .çağan murat bahar .
Sedayt Deletedmom0042 Valla bende tam olarak bilmiyorum ya arada farkın çok olmamasını kaynım söyledi bende bilmiyorum zaten hesabıda kaynıma yaptırıyorum iyi anlıyo 😊😊
Sedayt Asilalaz Eşinin ismiyle senin isminde gerek canım ben senin ismine bahar eşinin ismine murat yazmıştım öyle sanıp 😂
Ozgehasan Sedayt size söylesek siz yapabilir misiniz bende duymuştum bunu ama yapan birisine ilk defa denk geliyorum anlatirmisniz biraz 😊🙏
Sedayt Ozgehasan İsmin fikir ve akıl değerine bakılıyor canım en yüksek 9 burda fikir önemli akıl ile fikir arasında fazla fark olmaması gerekiyor eşinin kendinin bebeğinin ismini yazarsan bakarım ☺️
Ozgehasan gzllrun yanına ne uyar bilmiyorum ama isim onerebilirim baran hazar meriç yiğit arel ertan tarık ufuk alparslan eymen anıl melih 🙏😊