babyUras_ Sedayt bende merak ettim bunu il defa duydum 🙄 banada bakarmısınız bi. Anne : Elifnur baba: muhammet ali cocuk: muhammet yekta
Omerali Sedayt bana da yapar mısın adım Kübra eşimin adı ramazan kızımın adı da Kumsal lina olacak 😇 oğluma da bakar mısın oğlumun adıda Ömer ali 🤗😇
Sedayt Omerali Onuda denedim kuzum olmuyor böyle bazı isimlerde kendi kızımada lina İstemiştim mesela çıkmadı malesef 😊
Dilay8001 Sedayt Bana da bakar mısın lütfen 😊 Anne adı emine dilay baba adı ahmet sıtkınur kızımız olursa ahsen oğlumuz olursa aliyar düşünüyoruz 😇 çok merak ediyorum
Sedayt Dilay8001 Canım Ahsen akıl 1 fikir 7 aralarında çok fark var amaa Aliyar malesef olmuyor hesaplanmıyor yani bazı isimlerin arapçası olmadığı için o isimler olmuyo 😒
Dilay8001 Sedayt canım internetten baktım da bende şimdi hangi ismi yazsam akıl yüksek fikir düşük çıkıyor bize göre bi isim yok sanırım 😁😁
Sedayt Dilay8001 Bende bir sürü isim istiyordum mesela Zeynep Sare’ye bekarlığımdan beri istiyordum ama güzel çıkmadı bende Asel koyucam ama çok iyiki diyorum ☺️inşallah en güzel olanı bulursun kuzu ☺️