minikkurabiyem2019 Ben yaptım alya koyacaz akıl:8 fikir:8 cıktı ama hiç bilmiyorum bu olayı arastırmak istiyorum ilk defa duydum ebced i
Sedayt minikkurabiyem2019 Kuzum internette var ama benim kaynımda yapıyor çok iyi biliyor ona yaptırıyorum bende 😊
Sedayt minikkurabiyem2019 Bende ilk duydum başta önemsemedim ama sonradan inanmaya başladım isim etkiliyor gerçekten başarılı insanlarla başarısız insanlara yaptım çıktı gerçekten ☺️
Sedayt nazliiecemm Kuzucum Beyna ismine hesap olmadı galiba eşinle isimlerinizin ilk hecelerini birleştirmişsiniz güzel olmuş ama malesef olmadı 😊
nazliiecemm Sedayt olsun yinede teşekkür ederim canım,biz bu ismi duyduğumuzda ismimizin birleşimi gibi ve anlamı cok hoşumuza gitmişti😊
Sedayt Mervebuglemsura Evet canım fikirin üstün olması gerek malesef ama çok kötü değil yüksek genede fikir üstün olsaydı daha iyi olurdu
bebegimyolda_ Sedayt bize de yapabilir misiniz rica etsem 😊 Anne ismi Burcu Nur baba ismi Osman kızımızın ismini Zümra düşünüyoruz
Omerali Sedayt bana da yapar mısın adım Kübra eşimin adı ramazan kızımın adı da Kumsal lina olacak 😇 oğluma da bakar mısın oğlumun adıda Ömer ali 🤗😇