espalp Rnhndkzn Süpersiniz ne güzel😍 ben de elimden geldiğince kullanmak istiyorum bakalım kısmet ne zamana kadar 🙏🏻
Beyaz1 15 haftama gireceğim benim sorunum göbekten değil tansiyon düşmesi devamlı basım döndüğü icin arabayı çok nadir alıyorum korkuyorum sanırsam Doğumdan sonraya kadar bu şekilde gidecek
silvermom espalp 39 haftalığım kullanmayı azalttım ama hala kullanıyorum. 35. Haftama kadar işe gitmek için İstanbul trafiğinde, yaka değiştirerek, günde 60km yapıyordum.
HillKse espalp 7. Aya kadar kullandım sonrasında istemedi eşim. Ama bir arkadaşım normal doğumuna bir arkadaşım da sezeryan doğumuna kendi sürüp gitmişti 😂
espalp Mutire haziran sonuna kadar her gün işe gidip geldim arabayla. Sürerken rahatsız olmuyorum. Sadece daha çabuk sinirleniyorum trafikte😂 arabayı kullanmazsam eve kapanmak zorunda kalıcam hiç istemiyorum. Bir ay daha kullansam çok iyi olcak
Mutire espalp o zaman inşallah sağlıcakla sağ salim kazasız belasiz git gel bacım dilediğin yere 🤗❤️❤️
HillKse espalp sancısı başlamış ve kocasının ehliyeti yokmuş 💆🏻♀️ Yani kullanmayı biliyordu ama panik yapar büyük şehirde polis falan diye riske atmak istemedim hastane 5 dklık mesafedeydi gece 3 de trafik olmaz diye çıktım yola diyor 🙈 yani iş biraz kafada bitiyor sakin kalmak en güzeli ♥️
-emel- espalp 38+3 olduk bugün hala zorda kalınca kullanıyorum ama direksiyon artık göbişime değiyor 😂mecbur kalmadıkça kullanmıyorum o yüzden göbek müsade etse bi sorun olmaz bence
Leylak83 espalp ben 38 +1 deyim hala kullanıyorum.... direksiyon da rahatsız etmiyor.. bacak boyum fazla...
Burcuaec espalp 28+4 te yoğun kullanmaya veda ettim hem manuel vites hemde sıcak olduğu için çok zorladı. Şimdi ihtiyaç halinde sadece kısa mesafe kullanıyorum. Ama doktorum karnın direksiyona yapışana kadar kullanabilirsin demişti 👍