espalp Direksiyonla aradaki mesafe azaldı 🤦🏼♀️ Kullanırken rahatsız olmuyorum ama bacak boyum kısa olduğu için sanırım çok yakında göbeğim direksiyona değecek🤦🏼♀️ 28+5’im 🙏🏻 Siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız? [url=https://hizliresim.com/VQY0bR][img]https://i.hizliresim.com/VQY0bR.jpg[/img][/url]
madl41 espalp hamile kaldığım gibi arabaya veda ettim😅 eşim bırakmıyor sen süremezsin şekerin tansiyonun düşer diyor çarparsın bi yere bebeğimizede sana da bişey olur diye bırakmıyor 🤷♀️ Doğumdan sonra ancak
R_abia espalp mecburiyetten 23. Haftaya kadsr anca kullanabildim 🤷🏻♀️ Şuan 28+3 üz ama beni rahatsız edecek kadar karnım çıkmadı şuan olsa gene rahat kullanırım yani benim karnın çıkmadı çok 😁
Mervednr espalp hamile olduğumu öğrenince eşim arabaya veda ettirdi ne yazık ki. Çok pimpirikli bişey olur panik olursun falan diye vermiyor arabayı.
Matmazell espalp 36+3’üm kullanıyorum bi yere gidiceksek 😅 ama artk zorlamıyo değl emniyet kemeri sıkıyo artk 🤭
espalp Matmazell emniyet kemerini araba binmeden takıyorum sadece üst kısmını geçiriyorum ben uzun bi süredir. Açıkçası kullanmak istiyorum yaz sıcağında büyük rahatlık eve kapanırım yoksa ya da sürekli birilerinden beni taşımasını isteyemem🤦🏼♀️
Matmazell espalp bn malesef öyle yapamıyorm istanbulda sürekli polis ne zmn durduracağı belli olmuyo 😅 son zamnlar pekte dışarı çıkmıyorm gerçi arabyla bi yere gtmiyorm yani ağırlaştım iyice 😅
espalp GulsunA umarım ben de başarabilirim😂 göbeğim mi çok bacaklarım mı kısa bilmiyorum fark kapanacak gibi 🤦🏼♀️
madl41 espalp Aslında gerçekten haklılar benim Ablam 7 aylıkken kaza yapmıştı duvara toslamıştı Allahtan hava yastığı açılmamıştı yoksa bebek sıkışırmış o yüzden bende korkuyorum🤷♀️
Rnhndkzn espalp doğumdan bi gün önce kullandım hatta doğuma bile kendi kullandığım arabayla gidebilirdim ama eşim abartma dedi 39+4 tu haftalığım
espalp Rnhndkzn Süpersiniz ne güzel😍 ben de elimden geldiğince kullanmak istiyorum bakalım kısmet ne zamana kadar 🙏🏻
Hs20 espalp 37. Haftadayim ve karnim asiri sismedigi icin hala kullanabiliyorum şükür ama genelde tek basima cikmamaya calisiyorum