ErvaVeBebegi Kizlar dua edin bizim icin doktor kontrolüne gidiyoruz insallah kanamalar durur da yavrumuzu kayipetmeyiz 😞😞 insallah herkez yavrusunu saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur 💕
ErvaVeBebegi SelinKutluErdoan insalalh canim suan cok tuhaf bi his var icimde insallah nasip olur saglikli bi sekilde kavusmak 😞
ErvaVeBebegi Dilek5555 sagol canim dün de yardm ci oldun zaten tesekkür ederim suan sira bekliyorum insallah güzel haberler iyletebilirim sizlere 😞
ErvaVeBebegi Dilek5555 cok sükür bugün az ile hic arasi birseydi ve dünden daha koyu ve kahve gibi tam kan degil ama iste bilemiyorum progestana devam ve insallah doktor bebek saglikli der diye dua lar ediyorum bekleme odasinda 😞 sende ki heralde igne vs durdurdu ?
Dilek5555 ErvaVeBebegi canım ıgnenın etkısı 4 gün 4. Gün bende de lekelenme oluo hemen doktora dıcem bende 3 günde bır olsa daha ıyı bazıları ole vurduruomus
ErvaVeBebegi Dilek5555 yeni ciktim canim cok sükür dis gebelik vs degilmis hersey güzelmis ama ilaclara devam dedi haftaya da insallah kalp atislarini dinleyecegiz 5 haftalik mis gecenki kan testine güvenme dedi zaten doktor biz 3 biliyorduk ama 5 mis 😍😍😍
Dilek5555 ErvaVeBebegi ıyı canım şu dış gebelıgı bırak ya bana doktor hep dış gebelık dedı Allah’a şükür olmadı ılac falan verdımı
ErvaVeBebegi Dilek5555 ne bilim korkutuyorlar insani ilk gebelik bendeki o yüzden de daha da insan kafasina takiyor heralde ? 😳
lkayRazgatLolu ErvaVeBebegi kafana takınca kanaman daha çok olur sonucuda hiç iyi olmaz. Rahat ol hamileliğin tadını çıkar 😍 hiç kimseyi dinleme interntten araştırma yapma🤗 sorularını doktoruna sor 🤗 bol bol su iç🤗
ErvaVeBebegi lkayRazgatLolu tesekkür ederim canim😍 iste sagdan soldan konusan cok insan ister istemez takiyor gibi 😒