Arzu61 Kızlar merhaba trabzondan hamiş anneleri görelim nasıl geçiyor hamileliğiniz kaçıncı haftadasınız?
Arzu61 aynenaynen 15 haftalık benimde ama benim sol kalçamda hiç geçmeyen bir ağrı var sizde de olmuş muydu
aynenaynen Arzu61 o haftalarda gün içinde eğer çok yürüdüysem yada yorulduysam bel ağrıları oluyodu geçmeyen bi ağrım yoktu 🤷🏼♀️ Hangi hastaneye gidiyosunuz
Trabzon61 Arzu61 kalcana yel girmis olabilir canim. Hamilelikte cok rastlanr bna da olmustu. Hamileyken biraz acik yatinca
Akbulut 26+6 olduk biz de kızımla mide yanması dışında herşey yolunda şükür 🙏 medical park ufuk beye gidiyorum ben de
Arzu61 Akbulut 15 gün önceki kontrolümde göremedi doktorum 15 gün sonra gel dedi çalışıyorum o yüzden henüz fırsat bulup gidemedim gitsem belli olur diye ümit ediyorum 🙏
SemaSalihh Selam kızlar bende 35+2 günlük hamileyim erkek bebek bekliyorum 😌 Numune hastanesinde neslihan hanıma gidiyorum bende 😌
Arzu61 SemaSalihh senin çok az kalmış canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Arzu61 Trabzon61 şuan 15+4 üm o ağrı hep orda sanırım bel fıtığı canım doktor da öyle söyledi hamilelikle birlikte ağrılar saha da arttı
Cagladevecioglu Bizde 26 olduk kizlarimla tek yumurta ikizlerim Karadenizde ufuk yilmaza gidiyorum cok doktor degistim en son ufuk beyde kaldik hayirlisi ile insallah hepimiz zamaninda dogururuz hanimlar 🙏