Ayseberru Yaklaşık 4 5 saattir şiddetli bir şekilde bel ağrım var aynı adet dönemindeki gibi daha 35+3 günlük hamileyim korku başladı bende 😭😭😭 Doğum sancısı mı acaba
M-Ali Ayseberru sadece beliniz mi ağrıyor karında kasıkta bir ağrı yada karnınıza kasılma veya vajinal batma rahimde kasılma gibi şeylerde varmı
hunilimom Ayseberru sadece bel ağrısı değilde başka belirtiniz varmi? bebek hareketi nasıl siz hareket edince geçiyor mu
Ayseberru Ayseberru M-Ali R_Arslan Aysenurtali hunilimom başka bir ağrım yok sadece belimde bir ağrı sürekli devam ediyor birde afedersiniz sürekli büyük tuvalete çıkıyorum yarım saattir ılık küvetin içinde bekliyorum iyi geldi Ama hala ağrı devam ediyor
Aysenurtali Aynı durum bende de gece 12 gibi başladı belime agri vuruyor dinlenince geçmiyor dusa girdim çıktım geçti gibi oldu yine başladı hemde kasiklarima vurmaya başladı bakalım daha da gecmezse acile gidicez 37+1
hunilimom Aysenurtali kaç dakika da bir geliyor ağrınız zaman tuttunuz mi haftanız doğum haftasına yakın
Aysenurtali hunilimom zaman tutamadim birazdan saymaya başlıcam artık ilk gebelik tecrübesizlik zor hiçbisi bilmiyorsun korkuyor insan
Ayseberru Aysenurtali benim 2 ci ama malesef insan yine de anlamıyor ben ilktede böyle sancı hissettim ama gelip gidiyordu birde suyum gelmişti. 😭😭
Ayseberru R_Arslan R_Arslan ayyy sizde böyle diyince korktum ama karnım falan kasılmıyor bebiş de gayet sakin off bu hafta olmaması laxım oğlum tatilde ananesi ile çok merak ediyordu hastane anlarını dua edin ne olur yalancı sancı olsun
R_Arslan Ayseberru insaAllah yalanci sancidir ama bilemiyorum cok endiselendim bir acile gitsen cok iyi olur canim. Rabbim yardimcin olsun.
Mrc_bbk Ayseberru benim Doğum sancım sadece belden girdi önce hafif hafif ilk 8 saat sonra biraz daha şiddetliydi sonra zaten doğum sancısına çeviriyor ne yaparsan geçmeyen bir ağrı ve ilk düzensiz gelir sonra çok düzenli bir an önce acile gidin
Nes1960 Benimde sadece belimden vurmustu dogum sancısı bebek hareketlerine dikkat edin sanciniz gecmezse acile gidin derim nst bakarlar.
Ayseberru M-Ali uyumuşum ama demin bebeğin hareketleri ile uyandım ama sancı geceki gibi şiddetli değil üşüttüm mü acaba ben ya çözemedim ben bu ağrıyı🤔🤔🤔
M-Ali Ayseberru şancı devamlı olmaz bilginiz olsun sürekli geçmeyen birşey ise ağrınız vardır bu durunda çok zorlanırsanız bir tane parol içip dinlenebilirsiniz