Beto Kızlar şimdi doktordan geliyorum 7.5mm dedi daha haftalik gözükmüyor ultrasonda dedi bu ne demek oluyor
Slmmrb 2300 de çok yüksek değildi kuzu 5000 6000 civarı falan herşey daha da netleşir belki :) ben de hastaneye geldim ve kan verdim. 1 saate çıkacak sonucum. Bakalım 343 ikiye katlayacak mı :) bu sefer sağlık ocağı yerine özelde verdm kanı
Slmmrb Beto nerenin doktoruydu. Devlet mi özel mi? Valla canım bu hamilelik sürecinde doğru doktor seçmek çok önemli. Kadının doktoruna güvenmesi lazım. Şimdi tekrar ne zaman gideceksin peki. Sana söyledi mi
Beto Slmmrb devlet gittim. özele eşim gidelim dedi ama biraz büyüsün gittigimize değsin dedim. Devletteki benim doktorum yoktu 1 ay görev değişikliği olmuş yani mecbur kaldım
Slmmrb Beto batma var yaa bende de. Ama bel ağrısı da var. Önceki gebeliğimde de belim ağrıyordu. Hatta bir gün muayeneye gittiğimde doktor belin ağrıyor mı diye kendiai sormuştu. Artık rahmimle alakalı bir sorun mı var acaba 🤔🤔
Slmmrb Beto aynen canım. Bu arada kan sonucum çıktı. 343ten 833e yükselmiş 2 günde. Çok mutlu oldum mmm💞💞