Slmmrb Beto canım 343 çıktı. Doktor gebelik var uzmana git dedi. Ama bu değerle bişey anlasılır mı bilmem? Yarın tekrar kan vereyim bakalım yükseliyor mı
Slmmrb Beto aynı oranda yükselmeye devam ederse haftaya pztesi salı falan anca doktora gitmem gerekir. 2500 3000 rakamı göreblmwk için
Kubra_ali Beto aynı evd3 kafayı yemek üzereyim bir seme geçti ama açısı geçmedi dawndi eşim askeri personeldi o zaman ki psikoloji ilei yaptim ama bin pişmanım rabbim affeder i nsalalh simdide gebelik istiyorum olmuyor 😑
Kubra_ali Beto dawn sendromu ve gebekikte virüs geçirmişim belki de sakat olabilirdi demişti doktorum
Kubra_ali Beto 13.haftamda sonlandirildi amin eşim sonlandirildigi gün suriyeye göreve gitti bir sene yoktu yeni geldi 4 ayd oldu ışte olmuyor 4 aydır şu son iki ayda adetim gecikmeye başladı çok zor durumdayim😢hep aglamakliyim
Beto Kubra_ali benimde 16. haftamda sonlandırıldı amniyosentez sonucuma göre bu karar verildi. Çok şükür ki bana nasip etti rabbim inşallah sağlıklı olur bu sefer. Inşallah Allah sanada en kısa zamanda nasip eder sağlıklı bir sekilde🤲
Kubra_ali Beto ay amin inşallah ya çok dua edin bende öyleyim ışte hemen konusu geçsin oturup ağlıyorum