Mervebuglemsura Bebeğin Bi yerde toplanıp sertlessmesi kasılma mi oluyor?? 20saniye filan sürüyor bu durum
ikicocuklubiranne Mervebuglemsura ara ara bende sen oluyor ama sancı ağrı gibi bir şey olmuyor geçiyor acaba haftayla mı alakalı bir durum
M-Ali Mervebuglemsura ever kasılma oluyor canım kaç saat bir oluyor haftanız da 39 doğum a yakınmışsınız
Otherozge Mervebuglemsura evet canım kasılma benimde öyleydi.doktorum olabilir kendini takip etceksin düzenli aralıklarla mı oluyo? Kanaman felan olursa doktoruna gitmelisin.benim doktorum öyle demişti.bide bana magnezyum başlamıstı.sen yinede doktoruna bu durumu belirt
Mervebuglemsura ikicocuklubiranne haftyla alakalı sanırım.. Çok hafiften ağrılarım da var. 39.haftaligim
Mervebuglemsura LeylaCan sancı filan yok. Ama hafiften ağrı var.. Bide bugün yeşil sümüksü akintı oldu 😕
ikicocuklubiranne Mervebuglemsura sizin haftanız gelmiş muhtemelen onunla alakalıdır. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah 🙏🏻🙏🏻
LeylaCan Mervebuglemsura ben de carsamba aksamı sabaha kadar yatamadım doktora gittim 27 mm e düşmüş rahim ağzım yatış verdi ve sabaha kadar kontrol ettik sancım var mı diye çok şükür ki çıkmadı. sen de bi gitsen iyi olur canım
ilkanneilkbebek Mervebuglemsura yeşilimsi renk akıntın olursa doktorum bekleme gel demişti bence doktorunuzla görüşün sizde
Mervebuglemsura M-Ali aralıkları saat bile sürmüyor... 10 dakikada bir oluyor. Bu anlattıklarım. Bebeğin hareketlerin de sıkıntı yok ama.
M-Ali Mervebuglemsura canım kasılmaların varken dinlen kasılma gittikçe dizleriyim üstüne çömel nefes al kabız olmuş gibi nefesi verirken alta doğru ittir sanci bu senin anlattığın kasılmaların 5 dk ya bir düşünce de hastaneye git ama dk tut belli dk larda 45 sn falan sürer
Fatmnryvz Bende 36 olmak üzereyim aynısı bende de oluyor taş gibi oluyor karnım ve altıma öyle bi baskı oluyorki sanki çıkacak gibi altım,çarşamba kontrolüm var bi soracagim doktoruma
M-Ali Mervebuglemsura rica ederim bizi de haberdar et ben yaptım hastaneye gittiğimde 6 cm açıklığın vardı inşallah sizde de ise yarar