Fatmamuduk Kızlar bugün test yaptım ve bu çıktı test bozuk mu yoksa hamile miyim anlamadım yardımcı olun nolursunuz kimseye bişey diyemiyorum da :(( Buraya nasıl fotoğraf atıcağımı söylerseniz hemen paylaşıcam yardımcı olun lütfen
Annemmm2 Fatmamuduk imgyükle yaz orada resmi at buraya kopyala canım paylasım URL sini bura kopyala at
ASELHAN Fatmamuduk canım ne testi yaptın ki bozuk diyorsun idrar değil mi yaptığın test silik bile olsa çift çizgi ibaresi görüyorsan hemen test yaptır 🤗
Seymaaaaaaaa Fatmamuduk canim resmi yukleee. Cikaan baglantinin ikincisini biraya laydet 1. Ciyi deil
Fatmamuduk Kızlar eşimden yükledim ben bu testi öğlen yapmıştım hiç hişey yok diye attım sonra aklıma takıldı baktım böyle olmuş anlamadım hafif silik pembelikler var
Prensesgeliyor Fatmamuduk benm testimdede saatler sonra belrmsti çok silik solgun bir çizgi bu kdar pembe bile değildi bir gün sonra kan tahlili de 12 ckmsti beta HCG ama kimiside 10 dakikadan sonra oluşan sonuca itibar etmeyin diyor ama ne bileyim sonuç olarak hamileyim
Eymenim1 Fatmamuduk bende ikinci çizgi hiç yoktu 3 4 saat sonra baktığım da hafif çıkmıştı hamilesin gözün aydın aynısı bende de oldu çünkü :))
Fatmamuduk Ozlemsel84 o kadar farklı hissediyorum ki şuan elim ayağım titriyor offf yaaa inşallah inşaaalah hamileyimdir ❤️❤️❤️❤️
Ozlemsel84 Fatmamuduk 🥰🥰kesin hamilesin yani ayy çok güzel ya maşallah hemen kan testini yaptır kuzum ❤️❤️🙏
Fatmamuduk Momsss6537 Allahın izniyle öyleyimdir inşaaalah düşükten sonra bir yıl olacak denemedik hiç inşaaalah vardır canım ❤️