shrbrk kayramom1 gobegine sacinin teli gecirilmis yuzuk sallaniyor.yuvarak donerss kiz ileri geri giderse erkek diyorlar. bana hamile kalmadan once sag bilegime baktilar.esimede baktilar. aynisi cikmisti
kayramom1 Ulasbebek biraz once yaptım yuvarlak çizdi eşime de yaptım aynısı oldu kıxımmı olacak yani 😂
Ceyda55 Ulasbebek bana kayınvalidemler yapmıştı haberim yokken makasa oturmuşum 😂ondan öncede kuzenlerim bebek yokken yüzük yapmıştı onda da kız çıkmıştı ikisi de tuttu 😍😂
Busran Ulasbebek ben çamaşır suyu testi yaptım tuttu . Çamaşır suya idrarını döküyon kopururse erkektr kopurmezse kız ben yapmıştım doğru çıktı kopurdu ve bebeğim erkek😄
Serrameri @Ulasbebek bana yengemler yapmıştı haberim yokken makas olan koltuğa oturmuştum kızım oluyo 😂 ablamda ve diğer yengemde de yaptılar onlarınki de tutmuştu
Busran Ulasbebek aynn bende internetten okumuştum temizlik yapınca aklıma geldi yaptım kopurunce erkek dedim.sonra erkek olduğunu öğrendim önce inanmadım taki gerçek çıkana kadar bide ben 24 haftalıkken cinsiyet öğrendim şuan 34+4 haftaligim 😂
Nuur2001 Rabia2019 yaaa ❤️❤️ Sağ sağlim kucağına al inşallah. Bana biraz inandırıcı gelmedi ama kızım olursa inanırım 😂😂
Nuur2001 pinarsvcn bende rüyamda oğlum olacağını görmüştüm 😂 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nuur2001 pinarsvcn bende rüyamda oğlum olacağını görmüştüm 😂 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nuur2001 Ikimelekannesi oturuken birde döktü abla naptın kafama dedim hiç dedi güldü 😂😂 sonra esneyesim geldi esnerken ağzımı kapattım gülerek kızın olcak dedi 😂 ama ben rüyamda oğlum olcağını gördüm