Nesli07 Ulasbebek bende makasa oturmuştum kızım olucak 😅 bende hepsi tuttu yüzük, tuz, çin takvimi, Rus takvimi😂
Akyuz61 Bende erkek çıkmıştı geçen hafta doktorum erkek gibi dedi ama net birşey söyleyemedi bu hafta bakıcaz 😂❣️🙏
ASELHAN Ulasbebek bende dediğim gibi hamileliğimi öğrenmeden önce iki defa gördüm birinde erkek olduğunu gördüm diğeri zaten emziriyordum sol göğsümle çok güzeldi 😍😍 iki hafta sonra da öğrendik şimdi yaptım da yüzüğü ne yaparsam yapayım erkek çıktı 🤰💕
ASELHAN Nesli07 kesinlikle öyle hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç farketmez ikisinin de başımın üstünde kalbimde her yerde yerleri var 😍
Fdle Ulasbebek yüzük kendi ekseni etrafında döndü vallahi kız 😁 daha 10 haftalığım ama😁 ama ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri içimden kız geçiyor bakalım hayırlısı 😍🙏
EAK Ulasbebek benim tuttu ama arkadaşımın tutmadı.Ama saç teline alyansını taktığın var ya o kime yapsak tuttu benim çevremde
shrbrk Asu20 erkek çıktı bakalim nasip kismet.bunu evlenmeden once esime ve bana yaptilar. hamile kaldim yapmadim daha.
Mevsimbahar Ulasbebek rüyalarımda erkek gördüm makas ip testinde erkek çıktı kız doğurdum iyikide kız doğurmuşum :)
Mervemomm Ulasbebek banada yaptılar 😁 Teyzemler yapmıştı ben fark etmeden tuz dökmüşler peşimde gezdiler bende farkında değilim😁 burnuma dokundum erkek olcak dediler🙄 tuttu😁🤰💙🐥
Nuur2001 pinarsvcn bende rüyamda oğlum olacağını görmüştüm 😂 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nuur2001 pinarsvcn bende rüyamda oğlum olacağını görmüştüm 😂 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Ikimelekannesi Nuur2001 onu annemde bana yapmıştı. 😂😂 ay ne gülmüştüm ama tuttu elimi başıma götürmüşüm erkekmiş oda be bebeğim erkek 😂😂
Nuur2001 Ikimelekannesi oturuken birde döktü abla naptın kafama dedim hiç dedi güldü 😂😂 sonra esneyesim geldi esnerken ağzımı kapattım gülerek kızın olcak dedi 😂 ama ben rüyamda oğlum olcağını gördüm