Seymaa16 6+4 deyiz kızlar 🐣Midem bulanıyor ama bişe olmuyor sürekli bişe atıştırma isteği tek bende mi oluyor merak ediyorum kızlar. Birde uyuyamıyorum 5 den sonra gaz sancısı ve adet sancısı gıbı agrı 🤐
ASELHAN Seymaa16 gaz ve Kasık ağrısı evet oluyor ya sürekli bişeyler yeme isteği hep var zaten 😍🙈 Bizde 6+2 deyiz bir gün sonra randevumuz var bakalım belki kalp atışını duyarız 🙏🤰💕
Deletedmom2224 Seymaa16 4+6 yız daha kese bile gözükmedi ama kendini fazlasıyla bello ediyor bebiş. Benimde çok adet sancısı gibi sancim var gece uyuyamiyorum resmen. Ve deli gibi yemek yiyorum bi ben varım sanıyordum ama tek degilmişim 😂Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🤲🏻
Ulasbebek Seymaa16 6 + 3 günlük gebeyim hic miyde bulantim olmadi eklem agrilarimda ama hafif düşük tehlikesi var dedi doktor ilaclar oyle bi sarhos ediorki anlatamam
HR_54 6+3 😊Ayy hiç sonra o agri bende oluyor gun icinde ve gecede vuruyor. Acikma hissi bende de var. Midem bulantisi olmuyor cok sükür.
Seymaa16 Hadi hayırlıs olsun kızlar ne yiyecegımı sasırdım ama karın agrısı fena uyutmuyor acaba çaresi varmı zaten anlayamıyorum kendımı gaz sancısımı karın agrısı mı bılmıyorum 😔😢
Seymaa16 HR_54 ilk çocuk da demi sanırım rahım ona göre şekil alıyor . Annemın kıymetını şimdiden anladım neler cıkmıs annelerımız 💕
Seymaa16 Deletedmom2224 amin canım inşAllah benım iştahım Yok bi yediğimi bi daha istemıyorum öyle bi nazlandım ya hiç BM’yle değildim eşim şimdıden değiştin diyor bende yoo hormonlar diyorum 😬😬🤫
Deletedmom2224 Seymaa16 Tek degilmisim çok şükür 😂 ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştım bu çok farklı valla 😂
GulinMert 5+2 yiz 41 yaşındayım ilk bebeğim. Karın ağrısı bende de var. Gündüz uyku gece uyuyamama . Sabah portakallı kurabiye kokusu ile uyandım tabiki öyle bişey yokmuş 😂😂
Seymaa16 Ulasbebek canım progestoran mı kullanıyorsun onu vajınal almak daha iyi içince öyle kötü yapıyormus
Ulasbebek Seymaa16 resmen sarhos edior dedim herhalde basta zehirlendim. Cok ilginc bi ilaç umarim kisa sureli kullanirim