Osgem2019 Ayrıca da kadınlar kendi Doğum gününde bile hediye ister ben durumumuz olur olmaz her Doğum günümde alcak olda da bu ay kalsın diyebilirim kendi çocuğu oluyor anne çocuk hediye yapsa gümü garip yani kusura bakmayında sizin Doğum gününüzdense çocuğunu doğurdu diye bir hediye almak adama bile daha mantıklı gelir yani
Mams Şu posttan hakaret ve kişilik haklarının suistimal edilmesi suçundan en az 10 dava açılır ve tazminat alirinir gerçekten 😌 sakin olun annişler ya birbirinizin anneliğine kadınlığına bu kadar ağır itamlar hoş olmuyor inanın başınıza bela alırsınız bu yazılanlar gerçekten davalık ortalık çok karışık insanlar birbirine sarmak için yer arıyor ağrımayan başınızı agritmayin hepimiz çok güzel anne ve anne adayıyız ve herşeyin en guzelini hepimiz hak ediyoruz kimi pırlanta kimi telefon kimi araba kimine ise onlarca tedaviye rağmen bebek sahibi olamayan bir kadına istinaden kucağına aldığın bebeğin en büyük hediyedir 🙏
Tugraveannesi Osgem2019 birincisi yorumları okumadım ikincisi kimin kime ne aldığı umrumda değil çok şükür bir dediğimin 2 olmadıgı bir yuvam var sadece hadi sana çocuk verdim hediye al diyecek kdr bağnaz değilim 😂 Zorla hediye aldırsn banane yani ben dünyanın en güzel hediyesini alıyorum gerisi boş
Osgem2019 Tugraveannesi valla asıl sen bağnazsın senin gibilerin çocuklarını eğitmek için de öğretmenler çatlıyor yazık kim yazmış zorla aldırıyorum diye sen öyle anlamak istiyorsun artık neyin eksikse iç huzurunda çatlıyorsun kıskançlıktan yazık
Fasulyeveannesiii Tugraveannesi işte bu bu postu açanlara garip geliyor sizi tebrik ediyorum normal bi insanın düşünmesi gereken de bu bunu idrak edemeyen cahillerle kaplı burası
Melek31 GamzeTurkk buradaki bazı kendini bilmez insanlara pek fazla cvp verme canım laf olsun torba dolsun muhalefet olsunlar yeter onlara kendi kişilik değerlerini göz önünde bulundurmadan insanlara kolayca dil uzatabiliyorlar boşver .. bazı hadsizler benim Anneligime dil uzatmış 😅😅 umurumda mı hayır. Eminim onlar çok kültürlü insanlardır eminim yaşayış şekilleri elittir. Kıskançlık cogununki kimisi kaynanasini sevmez kimisi kayinpederini kimisi eşiyle sorunlu istek ve arzularimizi yakinlarimiza söyleyiş şekline bile haset edip catliyorlar Allah yardımcıları olsun 🙏🙏🙏🌹
GamzeTurkk Melek31 ağzına sağlık valla ne güzel konuştun bu da kapak olsun ben doğuruyorum Salı günü bu arada bugün doktordan geldim şimdi 40 haftamız dolmuş Salı gününe kadar doğmazsa suni sancı ile doğurucam Allah’ın izniyle Salı yatıyorum hastaneye 🙈🙏🏻
GamzeTurkk Melek31 ağzına sağlık valla ne güzel konuştun bu da kapak olsun ben doğuruyorum Salı günü bu arada bugün doktordan geldim şimdi 40 haftamız dolmuş Salı gününe kadar doğmazsa suni sancı ile doğurucam Allah’ın izniyle Salı yatıyorum hastaneye 🙈🙏🏻
Reina Melek31 senim gibi erkek delisi cahil, kendi kızlarına bile soy kurutan diye hitap eden birini kıskanacağıma ölmeyi tercih ederm inan ki. O kadar ki midemi bulandırdı yazdıkların
Melek31 GamzeTurkk maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına nasip etsin bizde 15+3 üz rabbim bana da benim gibi bekleyenlerede nasip etsin inşallah 🙏🙏💙 çok takılma gereksiz insanlara kimse kimsenin kişiliğini de Anneligini de bilemez yorum yapıp dursunlar köşede kudursunlar 💃💃💃💃🐣🌹
Nur___ Bu da yeni mi moda oldu doğum hediyesi istemek hani, Rabbim sağlıkla kollarımıza almayı nasip etsin eşler de gönlünden koparsa durumu varsa alır hani bilemedim yani, kişisel görüşüm. 🌼
Tugraveannesi Osgem2019 valla çok şükür herşeyim tam 😂 Sizinle uğraşamam hayatımn en güzel evresini yaşıyorum istediğim yorumu yaparım kimseyi ilgilendirmez.
Reina Melek31 kenar mahallerde büyüyen insanlar erkek bebekleriyle övünür. İki kızım var soyunuzu kurutacağm, erkek oldu kollarımı gösterdim ne ya. Yazıklar olsun. Senin gibilerde çocuk büyütüyor yazık. Halen yazdığın şeyde problem görmeyip ona buna saldırıyosın. Yazık vala. Tiksiniyorum bu cehaletten. Allah ıslah etsin sizin gibileri
smyyedmr54 GamzeTurkk ben kimseden bir sey istemedim ama kayinpedirimle Kayinvalidem zenden set almış 😂😂 şaşırdım 😍😍
Mervekocadag GamzeTurkk bence boş ve düşüncesizce açılmış bir post olmuş. Eşin sana alabilir. Burada durumu olmayan, eşi alamayacak olan veya huzurumuz olsun bize yeter diye düşünen o kadar çok insan varken sizi” hayır bu sizin hakkınız “ diyerek milleti dolduruşa getirmeniz çok yanlış. Evlerinde huzursuzluk çıkarabilirsiniz farkında olmadan. Ya da insanları beklentiye sokup hamile halleriyle üzülmelerine yol açabilirsiniz. Eşinize çocuğu siz vermiyorsunuz bunu da bilin istedim. Peki siz babalık hediyesi ne alacaksınız mesela? Onu bi düşünün isterseniz 😉