Bu postta bir sıkıntı görmüyorum durumu olmayan ya da hediye olayını saçma bulan girmesin başlıktan da belli zaten. Ha post sahibinin bazı zıt görüşlere tavrını da hiç beğenmedim bu kadar mı insanlar hoşgörüsüz olmus. Beni eşim kuyumcuya götürdü hangisini begenirsin hediye Alicam dedi bende bir tane beğendim ama pahalıydı hele bir çocuk doğsun hastane masraflarimizi bitirelim durumun olursa içinden gelmiş alırsın yoksa alma dedim. İki taraf olarak karşılıklı hoşgörüyle anlaştık ne var bunu bu kadar büyütecek illa alacak ben ona evlat veriyorum da saçma tohum olmadan fidan olur mu😂 Hediye şundan olur yeni doğum yapmış hamilelikte o kadar sıkıntı çekmiş gönlü hoş olsun morali iyi olsun diye yoksa evladı veren anne değil Allah biraz da başka açılardan bakmaya davet ediyorum rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin hanimlar. Bu arada post sahibi milletin lafiyla strese girip sancilariniz geliyorsa bence dikkatli olun değmez böyle sacmaliklar için bebisi strese sokmaya 😉hayırlı günler 😊💜🌼