feyzaa34 Alarasel kuzum yeni gördüm mesajını ya bende e bebeğe filan baktım 2 gün üst üste gittim hatta ama üstteki çantayı kayinvalidem almış hediye sağolsun 😘😘😘
elf0 feyzaa34 hangisini aldım canım bu attığın linkteki sayfadan mı aldın ? Ben de ordan bi çanta beğendim ama sayfaya güvenebilir miyim bilemedim nasıl memnun kaldın mı fotoğraf atma şansın var mı
Serrameri @feyzaa34 üsttekinin siyahını almıştım ben gayette sığıyo içine herşey ablamda var aynı boyda biz bütün hastane eşyalarını koyabilmiştik yiğenimin küçük gibi durduğuna bakma aslında büyük 😂
feyzaa34 Serrameri ayy mervem gerçekten büyük mü yaa🙈 çanta kayinvalidem de bende tatildeyim daha görmedim ama çok merak ediyorum☺😍❤ inşallah dediğin gibi büyüktür kuzum benim
Serrameri @feyzaa34 valla ablamda sığdı hepsi bende onda gördüm diye aldım aynısından daha annemde benimki de yerleştirmedim yıkanmadı eşyaları diye yıkayıp yerleştiricem ama sığıyolar genelde
feyzaa34 Serrameri ya ben buna normal hastaneye gezmeye giderken ki eşyalarını koymak icin düşünüyordum kuzum🤔 hastane çıkışı olarak tekerlekli valizler var bohça zamanında aldiklarimiz onlara yerleştiricem😘❤
dvran22 feyzaa34 ben lcw dan aldım 100 tl ye indirime girmişti gri renkte ..ayrıca Bu anne bebek çantaları dıştan küçük gözüküyor ama ici gerçekten büyük😊😊
feyzaa34 dvran22 aynen canım ya onu farkettim bende☺☺ waikikide bide e bebekte inceledim hiç uzaktan göründükleri gibi degil😜
Serrameri @feyzaa34 öyle olursa normal zamanda haydi haydi yeter zaten yetiyoda 😂 bende diyorum hastane için soruyosun herhalde 😂
feyzaa34 elf0 balımm eve geldim ama 5 6 kez uğraştım hizliresime çantanın fotosunu yüklemeyi ama yapamadım 😕 https://instagram.com/bebekcantalari?igshid=dqvn4ubhq3o3 Bu sayfadan almış çantayı yukarda 1. Linkteki çanta. Ben çok beğendim çantayı en çokta içinin büyüklüğünü beğendim. Ilk başta korkularım vardı küçüktür diye ama içi çok geniş😘 ben hatta yedek bir çanta daha almak istiyorum hem ucuz bi sayfa güvenle alışveriş yapabilirsin❤