Merhaba hanımlar bundan aylaaar önce doğumdan korkmuyorum bilmediğim birşeyden nasıl korkarım diye bi post açmıştım 🙈🙈🙈 ve doğurdum ve üstünden 1 ay geçti şimdi anlatmak isterim merak edenler olmuştu ❤️
Saat gece 3 uykusuz gecelerden biri tuvalete kalktım kendiliğinden su geldi önce idrar sandım ama içinde bebek tüyleri vardı dedim doğuruyorum ve hiç sancım falan yok dedim bu böyle giderse işim kolay 😂😂😂 sonra eşimi kaldırdım dedim ben doğuruyorum galiba eşimde ‘ hayırlısı olsun ‘ deyip dönüp uyudu 🤣🤣🤣 bende dedim uyuyayım bari neyse bende uyudum sabah 8 de yine tuvalete kalktım bu sefer baya bardaktan boşaldı suyum hemen aileme haber verdim dedim suyum geldi hadi gidiyoruz hastaneye neyse ben duşumu falan aldım eşime hadi kalk doğurmaya gidiyoruz dedim oda kalktı hazırlandı neyse hastaneye geldik sabah 9 dan akşam 6 ya kadar hiiiç bişeyim yoktu sancılarım başladı 60 70 nst de dedim böyle devam ederse kolay 2saatte öyle geçti saat oldu21.00 benim sancılar arttıı gözlerimden yaş geliyo içim içime sığmıyo ne yatabildim ne kalka bildim en son nst de 115 leri gördüğümde çıldırmak üzereydim bide bana ıkınma arttırıcı bişey verdiler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sürekli tuvaletim vaaaar diye bağırıyodum az daha tuvalete doğurucaktım çocumu 🤣🤣🤣 sonra beni sıcak suya koydular benim aklımda hep izlediğim o suda sakin doğumlardı.....aman Allahııım beni bastı teeer çıkarın beni burdan bayılcam şimdiiii diye bastım çığlığı en son artık beynime vurdu dayancak gücüm kalmadı saat 00.00 epidural sezeryan ne olursa olsun diye bağırmaya başladım 🤪🤪 tabi bura almanya yok öyle sezeryan neyse epidural oldum 2 saat uyudum sonra yine başladı sancılar 2.34 de doğurdum ve eşim her anımda yanımdaydı benden meraklıydı 😂😂 hemşireler saçlarını görüyoruz dediğin de resmen eğilip baktı 🤦🏻♀️🤪 benim de doğum hikayem böyleydi biraz uzun oldu ama saatler sürdü iki kelimeyle anlatamazdım öptüm çok 😘😘😘😘😘