Leyliiii ikimelekannesi___ Vala Canım ben bebek arabasını şimdi almasam bile mutlaka puset alıcam çünkü hastenede çıkarken bizim kendi arabamız ama yinede kucakta taşınması zor olur bide havalar da sıcak 🤷🏻♀️
Ey65783 ikimelekannesi___ . Puset hastane çıkışında iyi olur çocuk kucakta hırpalamaz . Havalar sıcak . Sonucta iki günlük bebek. Arabada ileriye dönük pazarda Alışveriş merkezlerinde ihtiyaç olur. Ana kucagida eğer arabanız varsa be biryerlere kalmaya gidiyorsaniz kesinlikle almalısınız
Hilall2610 Ben almadım ouset cok gerekirse heryerde satılıyo gider alırım ama kanguru almayı düşünüyorum bebekle anne arasındaki sevgi için daha hoş oluyomuş dogduktan sonra alacam onuda bebişimle drnryip inşallah
espalp ikimelekannesi___ kuzenim puset verdi ebebek’in baby&plus markası. Ana kucağı almayı düşünmüyorum. Eylül sonu doğacak oğlum kısmetse bebek arabası bahara kadar işime yaramaz diye almıycam
Moondem ikimelekannesi___ ben de bebek arabasi almadim ama anakucagi aldim hastaneden cikarken elimizde cikti bebek ama iyi ki ana kucagi almisiz dedim 25 gundur onunla her yere gidiyoruz evin icinde yalniz kaldim bebekle 18 gundur falan mutfakta isim oluyor onunla tasiyorum her yerde yatagi var gbi ☺️
ikimelekannesi___ Moondem benimde aklıma geldi ama ne bilim işte çok lazım olursa doğumdan sonra alirim artik napim