Kızlar kusura bakmayın üst üste post açıyorum ama ikisinin de görülmesi ve ayrı ayrı yorum yapılmasını istediğim için bu şekilde yapıyorum şimdi ben bugün yarın doğumu bekliyorum artik sizce puset almalı miyim yani puset olmazsa olmaz birsey midir acikcasi uzun bir sure bebek arabasi almayi dusunmuyorum zaten ama puset suan icin almam gerek birsey mi sizce bebegim yaz bebegi olacak battaniyeye sarip eve getirebilirim kendi aracimiz da var zaten cok sukur yani siz olsaniz puset alir misiniz ya da illa sat birsey ise puset mi eskiden annelerin kullandigi ana kucaklari falan mi yoksa zaten az kullaniliyor hic gerek yok biraz idare et bebek toparlanip buyusun biraz araba mi alsam siz ne diyorsunuz?

ikimelekannesi___ yani turkiyede bile artik cogu hastaneler pusetsiz cikarmiyor diye biliyorum ben yurt disindayim burda mecburi yoksa bebegi cikaramazsin 2cisi arabaniz varmis arabanin icinde bebegi kucaginizda goturmiyeceksiniz herhalde ki bu cok ama.cok tehlikeli puset bu yuzden sart ben bebek arabasida aldim ana kucagida

23Zumra öyle birşey olduğunu henüz duymadım canım ben çok fazla dışarı çıkan biri degilim bi annemlere gidiyorum o da 10 dk lık mesafe ve kendi aracımızla gittiğimiz için 1 2 sene kullanacağımız birşey olduğunu düşünüp almak istemedim acikcasi ama alışverişe çıkıcam yarın eksikler icin eğer lazımsa burda tecrübeli annelerden yardim almak isterim yani

defne55 heh cok tesekkur ederim canim bir an yanlis mi biliyorum diye supheye dustum gerci haklisiniz agustos 8 dogum tarihim ama erken dogum riskim var daha omce yapmami bekliyor doktorlar ondan sonra havalar soğumaya başlar minncacik bebek o soğuğa belki dayanamaz alım bir puset ondan değerli mi ya hepinize teşekkürler canım sagolun

ikimelekannesi___ bende gerekli mi değil mi diye düşünürken almaya karar verdim en sonunda. Sağlık ocağına vs götüreceğiz kucakta götürmek istemedim ama sayılı kullanacağım için o kadar para vermek de istemedim😂
        letgo uygulaması kullanıyorsanız Yakınınızda mutlaka satan vardır ben o şekilde 30-40 ₺ ye Bile satan çok var

Valla hastanedeki ebe sunu söylemişti bana daha yeni dogmuş bebek pusete süs gibi koyunca cocuk kendini güvende hissetmez alacan kucagına yani sen olmasa bile hastaneden kimle çıkıyosan gögsüne yatırıp çıkaracaksın bebek orda tek basına olmasındansa sok koynuna götür dedi o hissiyatı hissetsin dedi

Hilall2610 ne guzel demis cok tesekkur ederim canim almadim zaten bende biraz denim bakim yapabilirsen devam zaten baktım çok farz birşey sonra gider alirim zaten