NimetDilmen Nasıl qeccek nasıl olcak derken 40 haftayı bulduk çok şükür 🙏 Bide saqlkla paşam doqsaydi 😔💙
Melek1010 NimetDilmen bende 40 oldum yarın duruma göre sezaryen olacağım çok korkuyorum Rabbim hepimize yardımcı olsun 🤲
yasmin_ly Mervemim bende 38+5 im her an tetikte olmak yoruyo insani mesela bugun temizlik yaptim cok yoruldum diyorum bugun dogmaz insallah hic gucum kalmadi ☺️
NimetDilmen Elifertan Yok canm bak benim bqun zamanı ama qelmio paşam 😁 Temmuz bebisleri nazlı ve İnatçı cktı 😁
NimetDilmen Melek1010 40 haftayı qectiqi icin mi sezeryan olcaksn? Ben devlete qidiorm 42 haftaya kadar bekleriz qelmezse dedi
Melek1010 NimetDilmen 40 haftayı geçtiğim için beklemiyecekmiş rahmin çok sıkı dedi yarın yatış yapacağım sabahtan
Mervemim NimetDilmen ya bn yengeçim eşim aslan , bebek ya yengeç olacak ya aslan .. aslanlar biraz egocu oluyor ona kızıyorum ondan diyorum 😂
NimetDilmen Melek1010 Ne qüzel tedbir almaları. ALLAH saq salim kucaqına almayı nasip etsin İnşaAllah sezeryan yada normal farketmez
NimetDilmen Esramese Sorma ya strese qirdim iyice. 40 hafta oldum ve 40 tan sonrası zararlı ama devletteki doktor 42 ye kadar bekleriz qelmezse dio ve benim icim icimi yiyo nasl bu kadar rahat olabiliolar anlamiorm
Esramese NimetDilmen adam alismis yat kizim ıkın kizim bitti 😂 ama stres oluyo gercektn insan bide benim gibi butun gun evde tekse kucuk sanci tedirgin ediyor esim desen panik atak sagolsn o kendine gelip beni goturene kadar 4cu kattan inemeden dogurum
BeKbra 40+0 bugüne kadar bekleyeceğini tahmin etmemiştim. 😅 Gerçekten çok nazlı çıktılar. Gıcık uygulamada bebek doğmuş gibi hayırlı olsun diyor 👊🏻😄 Çarşamba doktorum net karar verelim dedi. Bakalım nasıl olacak. 🙈
NimetDilmen BeKbra Ahahaha sorma valla hayırlı olsun dio bide 😁 Benimde 35 haftalkken sancım ckmstı 1 qun yatrdlar hastanede felan aha kesin erken doqcak beklemicek dedim ama sonuç 40+0 😂