Fasulyem22 Deletedmom0042 rica ederim iyi düşün iyi olsun ve bol dua tabi biliyorsun hamile insanların duaları kabul okur etrafındaki herkese dua et ki rabbim sana bana daha fazlasını versin. 😍😍
Deletedmom0042 Fasulyem22 insallah 😍😍 rabbim hepimize cocugunu sag saglim kucagina alabilmeyi nasip etsin insallah kolaylikla 💖🌼🤓 birde meryem suresi okumak dogumu kolaylastiriyormus. Bende doguma kadar okumayi dusunuyom 1-2 ay. Dogum esnasinda birilerine soylicem okusunlar diye :)) Sebogelin
Deletedmom0042 Sebogelin adet sancisinin bi tik ustu olsa yine cekilebilir 😁 bazen oyle seyler okuyorum duyuyorum ki. Icine birsey dusuyor yinede insanin :) ama ne olursa olsn normalden vazgecmeyi dusunmuyorum :) insallah bu dogumunuzuda cook guzel hatirlarsiniz :) bizlerede bol bol dua edin :)) 💖🌼💖🌼💖
Sebogelin PrenssAnnesiiii çok güzeldi inş bu doğumum da öyle olur 🤲 sizinde inş çok güzel mutlu hatırlayacağınız bir doğum olur
Boncukannesi Hnfvndk yok canım neden kaçsın pamuktaki yağ 😅 aksine temas ettiği eti yumuşatıyor 🙈 Glydn evet bir sonraki tuvalete gidene kadar orada kalıyor
Fasulyem22 Deletedmom0042 bende duydum otunu da alacağım umarım hepimiz sağlıcakla tek avazda kavuşuruz bebislere 😊😊
Busran PrenssAnnesiiii ben vajina etrafına ve kasiklarima zeytin yağıyla masaj yapıyorum okadar gelior elimden daha fazlasına cesaretim yok 🙃
PrenssAnnesiiii AygyulSina ebe kendinde yapablrsn demişti yaptım aslında ama çok rahat olmadı eşime yaptırmam herhalde
AygyulSina Ftmemne benim dondu ben hic bisey yapmadim. Oda arkadasimda oerine masaji yapmis onun kesisi yoktu ama benim vardi
Minikkalbimm Ben klozete oturup yapıyorum perineyi zor olmuyor o zaman görmene de gerek yok evet acıyor biraz ama bence ilk iki üç gün sonra azalıyor acı dedikleri dıgru zamanla acısı azalıyor sanırım
Minikkalbimm PrenssAnnesiiii bn her gün yapıyorum bugün altıncı gün heralde ama beş dk filan değil iki dk kadar
AygyulSina PrenssAnnesiiii bisey sorucam ama gucenmeve darilmaca bide atarlanmaca yok. Utaniyorsan cocugu nasil yaptınız
PrenssAnnesiiii AygyulSina Allahım içim ne kadar temizmiş çünkü adım gbi emindim bunu soracağınızdan bence aynı şeyler değil sonuçta ilişki planlı yapılan birşey değil diye düşünüyorum