Gunesburcu 12_yil_sonra 😘😘😘 içim rahatladı herşey güz l olacak çok dua ediyorum Allahım en hayırlısını versin
NihanMine Gunesburcu o sancı gebelik boyunca oluyor canım malesef rahim büyüdüğü için etrafındaki kaslar geriliyor vs 😊 eee olacak artık o kadar içimizde canlı var😍
Kaderozy Gunesburcu canim bende ilk 3.4 ay 15 gunde bir gittim cunku dusuk tehlikem vardi ondan sonra ayda bir gittim simdi doguma 2 ay var tekrar 15 gunde bir gitmeye basladim ondan sonrada haftada bir gitcem
Lastmoon fadimdurmus haftanızı bilmediğim için sordum belki kızdır kasığa vuruyor derler bana öle oldu Allah gnlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
PnrGg Gunesburcu ama o kadar su içmene rağmen nasıl günde 1 kez idrara çıkıyorsun. Çok çıkman lazım onu doktoruna sor bece
Gunesburcu PnrGg yoook günde bir kez çıkmıyorum 🤣 normal değil zaten . Neyse ben anlatamadım günde 10 çıkarken örnek 5 çıktığımda kastım 😂 dedim ya panik olduğumdan . Neyse Allah sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza alalım
Slm Gunesburcu yer açıyor kendine o dönemlerde ağrı oluyor suyu azaltma bol iç bir ay normal ilk başlarda