ecemtmr Musel ne zaman adetın canım ? Benımde adetten once agrırdı hamıle oldugumda agrımadı sadece şişti dolgunlaştı ama cok bastırınca sızlama oluyordu damarşar falan da cıkmamıstı inşallah hamilesindir.
Deletedmom2224 Musel kendinizde belirtiler aramayın herkesin hamileliği bir olacak diye bir şey yok ki. Ben mesela ikinciye hamileyim tek belirtim adet olacak gibi kasık ağrısı ve uyku. Evet sizi çok iyi anlıyorum 2 sene bende 4 gözle bekledim bi yavrum olsun hele bir kere tam oldu demişken 7 aylık doğum yapıp kaybettim yavrumu. Ama bu süreçlerde tek öğrendiğim kesinlikle stres. Bebek olmasını isterken artık beynimizi ona kodluyoruz ve beynimiz artık gebelik belirtileri vermeye başlıyor. En başından böyle platformlardan çıkmalısınız burası sonuçta bir anne bebek grubu kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz eminim ki doğum hikayelerini yeni hamilelik haberlerini görünce çok üzülüyorsunuz iyi biliyorum çünkü bende böyleydim sonra baktım ki böyle olmayacak artık hayatım sadece bebek olmuş ki eşim bile artık benden sıkılmaya başladı ne kadar mutsuz biri oldun diye. Bende çıktım bütün anne bebek gruplarından kendimi bebeksiz hayata alıştırmaya çalıştım ve en önemlisi Rabbime bıraktım. Sizde lütfen kendinizi rahatlatin artık ve kendinizi dinleyip belirtiler aramayın inanın hamile kaldığınız zaman anlamayacaksınız bile. Her adet donemi de, her gebelik de birbirinden farklıdır bu şekilde anlayamazsınız. Iyi günler ve tez zamanda hayırlı sağlık evlatlar diliyorum 🤲🏻
Crescent96 Musel Canım inan ne kadar beklersen o pisikolojiye girip gerçekten olmuyor.. ben ilk 6 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım kendi yöntemlerimizle korunmaya devam ettik 2 ay boyunca. Sonra çocuk istemeye başladık. 5-6 ay boyunca olmadı. Ovulasyon testleri aldım yumurtlamayı takip etmek için bi türlü denk getiremedim çünkü adetim aşırı düzensizdi. Sonra Allah ne zaman verirse dedim üzerinde durmadım. 1 ay sonra adetim gecikti test yaptırdım kan testi negatif dediler.. üzerinden 10 gün geçti hala adet olmadım tekrar test yaptırdım pozitif cıktı. Oysa biz o ay neredeyse 3 kere falan değerlendirebilmiştik Ramazan ayıydı. Yani oluruna bırak. İnan hiç beklemediğin anda rabbim veriyor☺️
fatmanurercatim Benim 2 gün ve adet olmama dair hiç Musel ayy benimde 1 günüm var ve adet belirtim yok sadece göğüslerim şişti ve sızlıyor dokununca 😂 var mı yok mu merak içinde kaldım
Badevehande Bence her ay üzerine düşünce böyle düşünüyor insan ben kaldığım ay göğsüme dokunamadım ağrıdan kesin adet olurum dedim test bile yapmadım görümcem daha bi güzelleşmişsin hamilemisin diyince test yaptım hamile çıktım
Musel Badevehande allah allah o kadar çokmu ağrıyoduki peki kaç haftalıktınız öğrendiğinizde kaçıncı haftada ağrıdı göğsünüz
Dorukunannesi95 Musel kenarlardan bastir canim gogus koklerin kenarlarin bastırınca acir. Yani benim oyle olmustu
Badevehande Musel adetim 1 gün gecikti silik çizgi gördüm umursamadım dedim herhalde test bozuk 3 güne adet olurum 3 gün geciktim 2 çizgi net hala inanmıyorum 5.gün artık bordo çizgi gördüm kan verdim inandım🤣 bu arada hep adet başlangıcından sayardım 15.günden itibaren başlardı göğüs ağrım
Musel Badevehande benimde 4/5 gün kala başlardı işte ama malesef bu ay hissedemiyorum ne acı ne ağrı ümitlenmekte istemiyorum
Bahar33 Ben de hamile olduğumu bilmeden adetimi beklerken hiç bir adet belirtisi yaşamadım maalesef,tek şey vardı bel ağrısı,belimin de temizlikten ağrıdığını düşünmüştüm 🤦♀️Ama meğerse hamileymişim
Musel Deletedmom2224 çok güzel anlatmışsınız ama inanın elimde olmayan birşey yani diyorum ki tamam bu ay gezicem tozucam bi haber geliyo şu hamile bu hamile fırsat bile kalmıyoki unutmama 😪
Sevoeco25 Deletedmom2224 merhabalar benim şu 1 haftadır surekli uykum var elimde olmadan uyuyorum bide 2 gündür kaşıklarım ağriyo adet olcakmisim gibi göğüslerim şiş daha adetime 10 gün var ve şuan sol tarafimda şişlik ve ağrı var gebe olabilirmiyim aşılama için hsg cektirdim 15 gün önce ondan sonra ilişki oldu bi kaç defa gebemiyim bilmiyorum ama ağrim var midem bulaniyo kusucak gibiyim
Deletedmom2224 Musel zaten o haber getirip götürüp insani daha çok strese sokanlara çok sinir oluyorum. Aslında elinizde ama malesef farketmiyorsunuz. Şu gruplardan çıkmakla başlayın gerisi gelecek emin olun