Nehirkaya25 Bebeginizin ilk hareketini kacinci ayda hissettiniz hanımlar ben 3.ayimda hissettim eerken diyolar 🙄
Mlssa Nehirkaya25 Bence erken canım ya 18de pıt pıt hissettik tam hareket bile değildi hissettiğim,tabi herkeste aynı zamanda olmaz ama o haftalar sanki erken🤷🏻♀️
Suleguless İlk hareketi 15.haftamda hissettim, 16.haftamdayım şuan bugün de dönüyordu sanırım onu hissettim 😊 hem de çok net şekilde 🥰
Buharaa Suleguless ilk gebeliklerde pek erken hisedilmiyor. 2 . Gebelikte erken hissedebilirsiniz ama ilkte erken hissedilmicek diye birsey yok olabilir
espalp Nehirkaya25 3.ayda mümkün olduğunu hiç sanmıyorum. Ben 18’de hissettiğimi söylediğimde doktor sana öyle gelmiştir diyip güldü😂 zaten bebek hareketini gerçekten hissettiğimde doktora hak verdim
Lastmoon Nehirkaya25 bende senin gbi erken hissettim nadirende olsa hisseden var kendini bilen insan ayırt edeniliyor bence bende pıt pıt damar atması gbi olmuştu en azından içerde büyüdüğü için bişeyler oldu ki hissettim dedim yoksa çok kçk tekmeleyemez. Şimdi 23 haftalığız durmuyor yerinde çok şükür.
Tazeanne0134 Nehirkaya25 valla kuzum benim komşum 2 oğlu bi kızı var oğullarında 3 aylıkken hissetmiş
Nehirkaya25 Tazeanne0134 3 ayda imkansiz diyolar gazdir karistiriyosun diyolar kendimi deli gibi hissediyorun
Mirayyy77 SevdaLinkaaa doktorlar da diyor 20. Haftadan itibaren ancak anlarsınız diye de işte anlayabileneee🤷😂
Dilamm Nehirkaya25 ben 2 haftadır hissediyorum 19 haftalıgız bugun tam dışardan belli oldu net bi şekilde
Hzlhakko Nehirkaya25 hissedersin hele ki zayıfsan daha çok kendimden biliyorum sana hissedemezsin diyenler olacaktır inanma 😁 doktoruma ben tarif edip onay almıştım 16 haftalıkken 19 da bildiğin tekmeler yedim şimdi 21 hafta bazen elimi koyunca pıt diye havaya kalkıyor 🧿